Beba iskopana iz groba nakon što je prolaznik čuo plač četiri dana nakon ukopa

Iako je obitelj sahranila bebu, ona je iskopana iz groba nakon što je prolaznik čuo plač četiri dana nakon ukopa.

Beba koja je bila pokopana četiri dana ekshumirana je iz groba nakon što je prolaznik rekao da je “čuo njegov plač” iz groba. Dječak je proglašen mrtvim zbog teške groznice u dobi od samo tri mjeseca, a pokopan je u nedjelju 10. rujna, na dan kada je umro.

Dječak je pokopan na groblju u Protecciónu u Hondurasu, ali je iskopan samo četiri dana kasnije.

Ožalošćena obitelj, koja je iznenada osjetila neku nadu u čudo, odlučila je ekshumirati bebu iz njenog počivališta kako bi provjerila. Tragična snimka prikazuje dva člana obitelji kako se očajnički mole za znakove života dok bebu vade sa zemlje. Drugi rođak pokušava pronaći bilo kakav znak života u bebi s rukama na njegovom tijelu, ali beba se ne miče.

Snimka zaslona: Mirror/Jam Press

Prema riječima nekoga bliskog obitelji, dijete je odvezeno u bolnicu, ali “nije davalo znakove života”. Nakon što su potvrdili da je beba mrtva, bolnica je vratila tijelo shrvanoj obitelji, koja je ponovno pokopala bebu nakon tragične muke.

Smatra se da je novorođenče moglo doživjeti katalepsiju, neurološki poremećaj koji uzrokuje ukočenost mišića i privremeni gubitak sposobnosti reagiranja na vanjske podražaje ili kretanja. Katalepsija je rijetka, a može biti i simptom bolesti poput Parkinsonove bolesti ili epilepsije.

Također ga mogu uzrokovati antipsihotici, kao što je haloperidol za shizofreniju, ili se može pojaviti kao posljedica ketaminskog anestetika. Kada pati od epizode katalepsije, beba se možda neće pomaknuti nekoliko minuta ili sati.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!