Beba pronađena mrtva u toaletu benzinske pumpe, policija traga za majkom

Beba je pronađena mrtva u toaletu benzinske pumpe u Houstonu, a policija Teksasa je objavila snimku žene za koju vjeruje da je majka.

Do nesretnog događaja došlo je 2. travnja ove godine, kada je mušterija oko 4.30 sati pronašla novorođenče u toaletu benzinske postaje i odmah pozvala hitnu pomoć.

Nažalost, beba je preminula prije nego što je stigla pomoć, kako prenosi Daily Mail.

Policija još uvijek nije uspjela pronaći majku novorođenčeta, ali je objavila snimku žene za koju se vjeruje da je osumnjičena za ovaj tragični događaj.

Policija još uvijek nije sigurna je li ova žena majka bebe

Na snimci se jasno vidi žena, identificirana kao Latinoamerikanka, kako ulazi na benzinsku postaju, a zatim odlazi s nje u bijelom Cadillacu.

Unatoč tome što je snimka pružila neke informacije, policija još uvijek nije sigurna je li ova žena stvarna majka i trenutno traga za osobom od interesa.

Izvještaji policije navode da je osumnjičena bila u toaletu oko 15 minuta, dok je beba pronađena oko sat vremena kasnije.

“Policija tvrdi da nitko drugi nije ušao u toalet prije osumnjičene žene, a dijete nije bilo tamo prije njenog dolaska”, izjavili su.

Još nije potvrđeno je li beba mrtvorođena ili je umrla nakon porođaja, no policija ističe da je “beba bila mrtva neko vrijeme prije nego što je pronađena”.

Tijelo novorođenčeta je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Nadamo se da će policija brzo identificirati odgovornu osobu i pružiti pravdu za nježnu dušu male preminule bebe.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare