Bosanac nakon svađe ubio ženu u okolici Beča

Bosanac (35) je ubio ženu u okolici Beča na ulici ispred vile u kojoj je živjela. Tom činu je prethodila njihova svađa. 

Istraga o okolnostima i motivu jezivog ubojstva mlade majke (33) porijeklom četvrti Genserndorf u okolici Beča se nastavlja, no navodi se da je krvavom činu prethodila svađa između razdvojeni par.

Oružje korišteno za ubojstvo, odnosno pištolj, zaplijenjen je u automobilu muškarca (35) koji je osumnjičen da je počinio zločin, potvrdila je policija.

Kako prenose tamošnji mediji, ubojica je rodom iz Bosne i Hercegovine, ali je odrastao u Švedskoj, a od skoro je živio u Austriji gdje je radio kao agent za nekretnine, prenose austrijski mediji.

Navodno je 35-godišnjak upucao svoju bivšu partnericu u subotu, 21. listopada u 13:30 sati na ulici ispred vile u kojoj je živjela. Svjedoci ubojstva su odmah pozvali Hitnu pomoć, a unatoč reanimaciji i svim naporima liječnika, mlada majka je preminula na mjestu događaja.

Osumnjičeni, koji nije živio sa žrtvom, u prvi mah je pobjegao svojim sportskim automobilom, ali se ubrzo predao u policijsku postaju Deutsch-Wagram i tamo je uhićen i odveden u zatvor Korneuburg.

Istražitelji su došli do zaključka da je motiv krvavog pira bila vjerojatno žestoka rasprava oko starateljstva nad jednim ili više njihove zajedničke djece.

Javni tužitelj naložio je obdukciju tijela, a istraga se nastavlja.

NAJNOVIJE!