Bratići pretukli 4-godišnju sestričnu: Preminula je u bolnici

Četverogodišnja djevojčica iz Đakovice preminula je jučer u bolnici u Prištini pod još nerazjašnjenim okolnostima, ali se sumnja da je podlegla ozljedama koje su joj nanijeli bratići.

Preminula je u bolnici u Prištini, gdje je u teškom stanju prebačena iz bolnice u Đakovici.

Liječnici u bolnici u Đakovici njezinoj su majci rekli da na tijelu ima ozljede koje su joj nanijeli djeca od ujaka s kojima se navodno igrala u dvorištu ujakove kuće u koju je s majkom došla u posjet.

“Kad sam je uzela u naručje nije mogla hodati, samo je plakala”, rekla je majka.

Nesretna djevojčica imala je podljeve u donjem dijelu leđa i otekline na prsima, što su konstatirali đakovački liječnici, ali je zbog težine ozljeda, za koje je naknadno utvrđeno da ih ima i u predjelu glave, odmah prebačena u bolnici u Prištini.

Iako su liječnici potvrdili ozljede, njezina je majka ustvrdila da postoji drugi uzrok smrti

Majka djevojčice tvrdi da joj je dežurni liječnik u bolnici u Prištini usred noći rekao da djevojčica ima veliku infekciju i da krvari zbog infekcije.

Liječnički konzilij također se složio s tvrdnjom da je djevojčica preminula od posljedica krvarenja izazvanog infekcijom, pa će se naknadno odgovoriti na pitanje je li infekcija uzrokovana premlaćivanjem ili neadekvatnim liječenjem.

Odgovor na to pitanje dat će istraga, budući da je nadležni tužitelj donio naredbu o pokretanju istrage o smrti, a očekuje se i nalaz Zavoda za sudsku medicinu, gdje je tijelo poslano na obdukciju.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!