Britney Spears kaže da ju je Justin Timberlake prisilio da pobaci njihovo dijete

Poput mnogih žena, Britney Spears je mislila da će pobačaj spasiti njihovu vezu, ali ju je uništio.

Britney Spears je zatrudnjela i razmišljala o zadržavanju djeteta, ali je pjevač Justin Timberlake navodno izrazio želju da ona pobaci, rekavši da nije spreman postati otac.

Britney je u svojim novim memoarima otkrila da ju je njezina ljubav iz djetinjstva Timberlake prisiljavao da pobaci.

“Toliko sam voljela Justina”, otkrila je u svojoj knjizi, prenosi TMZ. “Stalno sam očekivala da ćemo jednog dana imati zajedničku obitelj.”

Međutim, kako tvrdi Spears, Timberlake nije bio prijemčiv za ideju da bude otac iako je na to u biti pristao time što je Spears ostala trudna.

Iako Spears u početku nije htjela pobačaj, Timberlake ju je navodno nagovorio na to. Poput mnogih žena, mislila je da će abortus spasiti njihovu vezu, ali ju je uništio.

“Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo premladi.”, stoji u knjizi.

Predstavnik Timberlakea nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

U knjizi piše: “Da je bilo prepušteno samo meni, nikad to ne bih učinila. A ipak je Justin bio toliko siguran da ne želi biti otac.”

Spears piše o svom iskustvu podvrgnutom pobačaju: “Do danas, to je jedna od najmučnijih stvari koje sam doživjela u životu.”

Istraživanje pokazuje da 70% žena koje su pobacile kažu da su bile pod pritiskom svog muža ili partnera.

NAJNOVIJE!