Časna sestra koja je pobijedila u The Voiceu odbacila je habit: Evo kako danas izgleda!

Časna sestra postala je prava senzacija kada je pobijedila u talijanskoj verziji The Voicea 2014. godine. Prošle je godila odbacila habit.

Cristina Scuccia (35) lani je šokirala javnost kada je rekla da je odbacila habit i konobari u Španjolskoj.

U popularnom showu “The Voice“, Cristina se istaknula na audiciji izvedbom pjesme “No One” Alicije Keys te je osvojila žiri svojim nastupom. Tijekom natjecanja je napredovala sve do finala i trijumfirala izvedbom pjesme “What a Feeling” iz filma “Flashdance”.

Svoj album je poslala i papi Franji

Cristina, koja je u to vrijeme bila među časnim sestrama u samostanu sestara Uršulinki u Milanu, naknadno je izdala album te je osobno darovala jedan primjerak papi Franji. Na albumu se nalazila i njezina interpretacija pjesme “Like a Virgin” od Madonne.

Njezin glazbeni talent hvaljen je od strane različitih ljudi, od običnih građana do talijanskih kardinala. Evo kako danas izgleda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristina Scuccia (@cristinascuccia)

“Vjerujem da treba hrabro slušati svoje srce. Promjena je znak evolucije, ali je uvijek zastrašujuća jer je lakše usidriti se u svoje sigurnosti nego preispitivati se. Postoji li ispravno ili pogrešno?”, izjavila je tada i dodala kako su joj u odluci da napusti red pomogli i stručnjaci, psiholozi.

Prije 5 mjeseci Cristina je snimila spot za pjesmu “La felicità è una direzione”. U nastavku poslušajte kako zvuči.

To što Cristina više nije časna sestra, ne znači da se odrekla vjere te se još uvijek nada karijeri u glazbi.

NAJNOVIJE!