‘Ovo je pravi blagoslov’: Čovjek s dijagnosticiranim COVID-om napustio bolnicu nakon 453 dana

Čovjek iz Texasa zahvaljuje Bogu što je napustio bolnicu nakon 453 dana zbog teške borbe s COVID-om.

Weaymon “Dub” Crochet iz Bellairea primljen je u bolnicu u Texasu s COVID-om u kolovozu 2021. Zatim je prebačen u Houston Methodist Continuing Care Hospital u Katy, nakon tri mjeseca, gdje je ostao do puštanja na slobodu prije nekoliko dana.

453 dana u bolnici

Dub Crochet je bio među Houstoncima zaraženim tijekom vala Delta varijante, a nije mogao biti otpušten sljedeća 453 dana. Njegovo zdravstveno stanje se skroz zakompliciralo.

Kad je otpušten, liječnici, medicinske sestre, prijatelji i obitelj navijali su za njega, formirajući red od dizala do njegovog automobila.

Izrazio je svoju zahvalnost i rekao: “Liječnici i medicinske sestre ne mogu biti bolja grupa ljudi. Nikada nisam vidio toliko ljudi koji rade zajedno i uživaju jedni s drugima.”

Dub je zahvalan medicinskom osoblju, a u životu su mu prioritet crkva i obitelj. Oni su njegova stijena.

U nastavku poslušajte što je Dub rekao o svemu.

Ushićena njegovim oporavkom, supruga Rachel rekla je: “On je čudo, on je čudo. Rekli su da nema šanse da preživi. Rekla sam: ‘Ne, on odlazi odavde. On odlazi odavde!'” I to se doista dogodilo.

Pred Dubom je dug put oporavka, ali je rekao: “Ovo je pravi blagoslov. Bog mi je dao svoje anđele da me izbave odavde”. Sada s obitelji uživa kod kuće.

NAJNOVIJE!