Dijete je ugrizao susjedov pas za lice te ga teško ozlijedio, jedva je pobjegao

Dječak Kameron Swaab iz Iowe u SAD-u zadobio je teške ozljede glave nakon što ga je za lice ugrizao susjedov pas.

Zbog teških ozljeda dječak je treći rođendan proslavio u bolnici. Nakon ugriza rana mu se inficirala i dobio je visoku temperaturu.

Prijatelji Kameronovih roditelja ispričali su medijima da je dječak imao više šavova, a tijekom boravka u bolnici primio je i morfij.

“Tijekom boravka u bolnici bio je dobro raspoložen, bez obzira na sve što je prošao. Uz njega je cijelo vrijeme bila majka koja ga je mazila i brinula se o njemu”, ispričali su prijatelji.

Dijete ima teške ozljede glave
Foto: GoFundMe.com

Nažalost, treći rođendan dočekao je u bolnici. Čini se da mu se rođendanska želja ispunila, jer mu se nakon ovog dana stanje počelo popravljati.

“Krvna slika mu se popravila, antibiotici su počeli djelovati. Rane od operacija izgledaju dobro, no u međuvremenu je ponovno dobio visoku temperaturu”, rekli su.

Dječak veći dio dana spava kako bi se što prije oporavio od ozljeda, piše Mirror.

“Hvala svima na lijepim rođendanskim željama i molitvama. Puno nam znači što imamo prijatelje i obitelj koji brinu o našem mališanu”, poručili su njegovi roditelji.

U međuvremenu, Kameron je napustio bolnicu u kojoj je proveo tjedan dana.

“Daljnji tijek oporavka još nije poznat, no obitelj je sretna što su svi ponovno na okupu”, stoji u priopćenju.

Još uvijek nije poznato što se dogodilo sa susjedovim psom, te hoće li Kameronini roditelji podići tužbu protiv vlasnika.

Pomolimo se za dječakov oporavak!

NAJNOVIJE!