Dječak (2) preminuo nakon što je 6 sati proveo u užarenom automobilu

Dvogodišnji dječak preminuo je u četvrtak poslijepodne u gradu Porinho u Španjolskoj nakon što je oko šest sati proveo u automobilu na parkiralištu tvrtke u kojoj radi njegova majka.

Majka, inače zaposlenica švicarske farmaceutske kompanije, trebala je sina kao i svakog jutra odvesti u vrtić, ali je zaboravila i odmah otišla na posao.

Automobil je parkirala na otvorenom prostoru svog posla, ne sluteći da je dijete još uvijek u vozilu. Mališan je spavao na stražnjem sjedalu.

Oko 15:45 otac je otišao po sina u vrtić, gdje su mu rekli da taj dan nije ni došao. Otac je odmah digao uzbunu i krenuli su u potragu za dječačićem koji je pronađen mrtav u vozilu.

Liječnici koji su izašli na lice mjesta nisu mogli učiniti ništa osim konstatirati smrt, prenose mediji. Majka je u šoku i pružena joj je psihološka pomoć. Dječak je na jesen trebao napuniti tri godine.

Španjolski mediji pišu da je četvrtak u zemlji bio pravi ljetni dan i da je bilo vrlo toplo. U tijeku je obdukcija tijela djeteta.

Grad je proglasio trodnevnu žalost, a gradonačelnik je obitelji izrazio sućut. Danas u podne svi građani će minutom šutnje odati počast dječaku.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare