Pomolimo se za dječaka (12) koji je zbog znanstvenog eksperimenta skoro izgubio život

Dječak (12) izvodio je znanstveni eksperiment kod kuće. No, on ga je umalo koštao života. Pomolimo se za njega!

Dječak Barrett McKim koristio je odgovarajuću opremu i instrumente za svoj projekt, uključujući zaštitne naočale. Odlučio je izvesti znanstveni eksperiment kod kuće.

Odjednom je sve pošlo po zlu

Cijeli projekt je planuo, a plamen je zahvatio dječakovu majicu i tijelo.

Zaštitne naočale spasile su Barrettu oči, a njegova je majka odmah priskočila u pomoć. Čim je ugledala vatru, skočila je i pokušala je ugasiti. Tragično, plamen je spalio 50 posto Barrettova tijela, a 30 posto je zadobilo opekline trećeg stupnja, dijelom zbog sintetičke majice koju je nosio.

Nakon što su i Barrett i mama stigli u bolnicu, liječnici su je liječili od opeklina na rukama. U međuvremenu su Barretta helikopterom prebacili u centar za liječenje opeklina gdje će morati proći nekoliko operacija presađivanja kože.

Kada je njegova obitelj čula vijest da je znanstveni eksperiment kod kuće pošao po zlu, ujak Stephen Schlautman odmah se počeo moliti. Zatim je postavio stranicu “GoFundMe” kako bi mu pomogao pokriti troškove liječenja.

Odjednom je sve pošlo po zlu
Snimka zaslona: Facebook/Millie Kate Schlautman

Barrettov ujak je dodao: “Barrett voli znanost i izveo je mnogo eksperimenata. Poznat je po tome što je oprezan, što dokazuju naočale koje je nosio dok je izvodio eksperiment.”

Molitve dok se dječak oporavlja

Nakon što je Barrett McKim prošao svoju petu operaciju, ujak Stephen ažurirao je stranicu za donacije. Dodao je: “Bolnica će biti dom za Barretta i njegove roditelje tjednima, ako ne i mjesecima! Molimo se da Gospodin nastavi iscjeljivati ​​kožu …”

Odvojimo svi trenutak i pomolimo se Bogu da obnovi dječakovo tijelo!

NAJNOVIJE!