Djelatnik hotela spasio dvije djevojčice od trgovine ljudima

Policija pohvaljuje djelatnika hotela koji je spriječio operaciju trgovine ljudima u svrhu seksa u koju su bile uključene dvije djevojčice.

Djelatnik hotela Lago Motor Inn u Lake Worth Beachu na Floridi postao je sumnjičav nakon što je u nedjelju ušao u sobu i promatrao djevojčice kako sjede na krevetu s Richardom Floresom, 44-godišnjim osumnjičenikom. Maria Barrios Calero, 44, također je navedena kao osumnjičena.

Kad je ušao u sobu, hotelski je djelatnik također vidio kondom na krevetu pokraj Floresa, što je pojačalo njegove sumnje, piše The Christian Post.

Djelatniku hotela je postalo sumnjivo ponašanje djevojčica

“Svjedok je izjavio da je nazvao policiju nakon što je promatrao koliko su mlade djevojke izgledale i kako se ponašaju”, izjavila je policijska uprava okruga Palm Beach u priopćenju za javnost pohvalivši odlučnu akciju hotelskog radnika. “Pristanak za pretragu sobe dao je hotelski djelatnika, što je rezultiralo lociranjem kondoma na krevetu.”

Istraga koju su proveli detektivi potvrdila je da su dvije djevojčice bile žrtve operacije trgovine ljudima u svrhu komercijalne seksa, navodi se u priopćenju.

Prema vlastima, Calero je navodno dogovorila “spoj” između Floresa i maloljetnica. Flores je objema djevojčicama platio da imaju spolni odnos s njim nakon što su prevezene u hotel.

“Calero je optužena po tri točke za trgovinu ljudima, dok je Flores optužen u dvije točke za trgovinu ljudima. Obje osobe su prevezene u zatvor bez incidenta.”

Prema izvješću o javnoj sigurnosti na web stranici okruga Palm Beach, Florida je na trećem mjestu od svih država u SAD-u po broju slučajeva trgovine ljudima, a okrug Palm Beach drži isto mjesto.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!