Djevojčica (2) pronađena mrtva u blizini kuće, mama Kristina otkrila na koga sumnja
Foto: IPJ Dolj

Djevojčica Raisa Maria (2), čiji je nestanak jučer prijavljen u Dolju u Rumunjskoj, pronađena je mrtva u utorak poslijepodne u blizini kuće u kojoj je živjela s roditeljima.

Tijelo djevojčice bilo je bačeno u gusto grmlje s tragovima nasilja na tijelu, zbog čega policija vjeruje da je riječ o ubojstvu.

Roditelji djevojčice ispričali su policiji da sumnjaju na zelenaše kojima duguju novac, a koji su im u nekoliko navrata prijetili.

“Nisu prijetili da će nam ubiti dijete, ali je bilo prijetnji, često smo se svađali. Ne znamo ništa, tko je to mogao učiniti”, rekla je majka djevojčice Kristina.

Nakon što je prijavljen nestanak djevojčice, policija je započela očevid. Danas je ispitano nekoliko članova obitelji male Raise Marie.

Djevojčicu i njenu braću čuvali su baka i djed, dok su roditelji radili u inozemstvu.

Malena Raisa Maria nestala je u ponedjeljak u ranim poslijepodnevnim satima, dok se igrala s drugom djecom u dvorištu. Roditelji su prvo mislili da je otišla kod bake koja je udaljena svega nekoliko metara. No, ubrzo su shvatili da dijete nikad nije stiglo do djeda.

Odmah je počela potraga. Tijekom cijele noći na terenu je bilo više od 150 policajaca, volontera i građana, a u potragu su uključeni helikopter, dronovi i psi tragači.

Nažalost, tijelo djevojčice pronađeno je u utorak oko 10 sati, a vjeruje se da je ubijena. To je još jedan u nizu ubojstava djeteta u Rumunjskoj koju je nedavno potresao slučaj silovane i ubijene Marie.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare