Djevojčica (2) i 9-mjesečni dječak nestali u poplavi, obitelj treba naše molitve

Djevojčica i dječak su nestali u poplavi koja je zahvatila područje Pennsylvanije u SAD-u. Potraga za njima se nastavlja, a obitelj treba naše molitve.

U subotu, Matilda “Mattie” Sheils (2) i Conrad Sheils (9 mjeseci) bili su s još troje članova obitelji u automobilu koji je preplavljen poplavnom vodom u blizini Upper Makefield Townshipa, prema izvješću Policijske uprave tog područja.

Obitelj se uputila na roštilj kod rođaka kad ih je zahvatila neočekivana poplava, kako je navedeno na GoFundMe stranici koju je otvorio član obitelji.

Podivljala voda je gurnula nekoliko automobila preko obližnje zaštitne ograde, a tata Jim Shelis, najstariji sin Jack (4) i svekrva Dahlia Galindez uspjeli su pobjeći od poplave. Nažalost, Jimova zaručnica Katie Seley (32) nije preživjela, prema policiji.

Potraga za nestalom djecom, Mattie i Conradom, još uvijek je u tijeku. Ekipe su pretražile veliko područje oko mjesta poplave, ali vrijeme i uvjeti nisu bili povoljni za potragu u srijedu.

Nestala djeca s roditeljima, Foto: Facebook

Lokalna poplavna zona pretražena je više od desetak puta, pokrivajući više od 160 milja na oko 117 hektara, uz korištenje jedinica K9 i sonara.

Glasnogovornik obitelji, Scott Ellis, zahvalio je osoblju hitne pomoći na trudu u potrazi i zajednici na podršci i molitvama koje su pružili tijekom ovog teškog vremena. Ellis je naglasio da je obitelj potpuno shrvana zbog gubitka koji je pretrpjela.

Poplava je iznenadila lokalne stanovnike, u kojoj je spašeno najmanje osam ljudi, uključujući jednog vatrogasca, no pet osoba, uključujući Katie, umrlo je uslijed bujične poplave.

Potraga za nestalom djecom nastavlja se, a zajednica i dalje ostaje u nadi da će ih pronaći. Pomolimo se da tako i bude!

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare