Djevojčica misteriozno nestala prije 2 godine, a svjedočenje braće i sestara je otkrilo užas

Šestogodišnja djevojčica je misteriozno nestala prije dvije godine, a nedavno svjedočenje njezinih troje braća i sestara je otkrilo da je bila žrtva bioloških roditelja. 

Nestanak šestogodišnje Oakley Carlson još uvijek je misterij za američku policiju i još se ne zna je li djevojčica živa ili mrtva. Nakon što su otkriveni brojni detalji iz istrage i svjedočenja njezine braće i sestara, strahuje se da je djevojčica prošlo ono najgore.

Naime, gotovo dvije godine nakon što je prijavljen nestanak šestogodišnje djevojčice iz Washingtona, otkriveno je da je djevojčica, zajedno sa svojom braćom i sestrama, bila žrtva svojih bioloških roditelja.

Braća i sestre malene Oakley, koji imaju 4, 8 i 11 godina, navodno su policiji ispričali da je njihova sestra trpjela fizičko nasilje, te da je umirala od gladi zaključana u ormaru ispod stepenica u kući, prenose američki mediji.

Jedna od sestara rekla je da joj je majka naredila da nikad ne spominje Oakley te da je “otišla u šumu i da su je pojeli vukovi”.

Djevojčica je posljednji put viđena 2021

Oakley je posljednji put viđena živa u veljači 2021., ali vlasti nisu doznale za njezin nestanak do kraja 2021., nakon što je izbio požar u kući obitelji Carlson.

Njezina majka, Jordan, ovog je tjedna osuđena na gotovo četiri godine zatvora zbog krađe identiteta. Presuda je stigla čim je odslužila zatvorsku kaznu za dovođenje u opasnost maloljetnika, na koju je osuđena jer su u krvi djece pronađeni tragovi metamfetamina.

Andrew Carlson, djevojčicin otac, također je osumnjičen za nestanak djevojčice. Osuđivan je i za zlostavljanje djeteta, ali je pušten u kolovozu 2022. jer nije imao kazneni dosje.

Oba su roditelja izbjegavala policiju tijekom potrage za Oakley i isprva su bili uhićeni zbog ometanja istrage, ali nikada nisu optuženi u vezi s nestankom djevojčice.

Mediji javljaju da je od 2013. godine nadležnim tijelima zaprimljeno 11 prijava u vezi s ovom obitelji, od kojih se osam odnosilo na obiteljsko nasilje, fizičko nasilje, korištenje droga i zanemarivanje.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!