Djevojčica (12) provela tjedan dana u zatočeništvu: Na čudesan način je uspjela pobjeći

Djevojčica (12) iz Alabame nedavno je oteta i provela je tjedan dana u zatočeništvu s dva tijela u raspadanju. Na čudesan način je uspjela pobjeći.

Ne možemo ni zamisliti sav užas koji je proživjela u seoskoj mobilnoj kućici, ali hvala Bogu što je uspjela pobjeći s tog strašnog mjesta.

Pregrizla je predmet kojim je bila vezana

Policija je optužila Josea Paulina Pascual-Reyesa za otmicu prvog stupnja i ubojstvo dvoje ljudi pronađenih u kući u središnjoj Alabami, kako je izvijestio Jimmy Abbett, upravitelj okruga Tallapoosa.

Identitet djevojčice drži se u tajnosti i postoji mogućnost da se protiv uhićenog muškarca podigne više optužbi.

Djevojčica je oteta oko 24. srpnja s nepoznate lokacije i bila je vezana za stupove kreveta oko tjedan dana kako bi bila seksualno zlostavljana. Držali su je “drogiranu” alkoholom i udarili je u glavu prije nego što je izgrizla predmet kojim je vezana i pobjegla. Uspjela je doći do ceste gdje ju je primijetio jedan vozač, pokupio je i obavijestio vlasti koje su odmah pokrenule istragu i potragu za zločincem.

Policajci su pronašli dva tijela u raspadanju u Pascual-Reyesovoj mobilnoj kući. Hrabra djevojčica, koju je Abbett nazvao ‘junakinjom’, primila je liječničku pomoć i sada je pod nadzorom službenika socijalne skrbi za djecu.

Kao kršćani možemo podržati ovu djevojčicu u svojim molitvama i moliti Boga da izliječi njezino fizičko tijelo i ožiljke na duši.

NAJNOVIJE!