Djevojka za 18. rođendan želi silikonske grudi: Majka u šoku

Maloljetna djevojka poželjela je za 18. rođendan hijaluronske filere za usne i silikonske grudi. Majka je ostala zatečena.

“Mama, želim silkone za rođendan. Punim 18 godina i imam pravo da odlučujem kako ću izgledati”, rekla je za Telegraf Milena K., majka srednjoškolke koja želi ugraditi silikone.

Da je modni trend već odavno zavladao među djevojkama starijim od 20 godina više nije neobično, no kada maloljetna djevojka poželi silikone za 18. rođendan, postavlja se pitanje koliko je spremna donijeti pravu odluku i koliko roditelj bi u tom trenutku trebao postaviti.

Majka iznenađena

“Nekoliko mjeseci prije 18. rođendana došla mi je kći i rekla da želi silikone za poklon. Prvo se nisam htjela upuštati u razgovor, a onda me podsjetila da će odgoditi slavlje dok ne završi operacija, a ako joj ne dopustim zahvat, sama će to riješiti kada postane punoljetna”, kaže majka, koja je ovih dana u agoniji zbog kćerinih želja.

Kako objašnjava, smatra da je još rano, ali činjenica da će biti punoljetna i da će doista moći sama odlučivati ​​nagnala je majku da razmisli kako se postaviti.

“Ne želim zvučati staromodno, ali zaista mi je šokantno da dijete od 17 i pol godina traži hijaluronske filere za usne i silikone u grudima. Istina je, suprug i ja nismo strogi roditelji, ali ovakve stvari su nam zaista neprihvatljive. Do prije dvije godine bila je poslušna, bavi se sportom, govori tri jezika, divna djevojčica, ali za sve to još je rano. No, to što će ona to moći samostalno, jer ne samo da ima ušteđevinu, nego će biti i punoljetna, usprkos mojim nastojanjima da je odgovorim (…) Zaista je rano i nepotrebno”, iskrena je majka Milena.

NAJNOVIJE!