Donio je kćerima slatkiše, pa vidio što im je majka monstrum učinila

Otac iz Brazila doživio je nezamisliv užas kada je pronašao je svoje kćeri stare 6 i 10 godina otrovane, zadavljene kablom i izbodene nakon što se vratio kući da im donese slatkiše.

Neimenovani muškarac iskoristio je pauzu na poslu da svrati do kuće gdje je zatekao tijela Marie Alice i Lavinije.

Za ovaj gnusan zločin osumnjičena je njegova supruga i majka djevojčica Isadora Alves de Faria (30), koja je navodno priznala ubojstvo policiji nakon što je njihova tijela bacila u garažu i pobjegla.

– Otac je bio iznenađen, jer uvijek ostavlja otvorena vrata garaže. Pozvao je ženu, nitko se nije javio. Kada je otvorio, vidio je da je u prednjem dijelu dušek s dekom. Kada je skinuo deku, vidio je da su dvije kćeri mrtve – kazao je glasnogovornik policije.

Kćeri

Majku su pronašli u uhitili

Nakon šestosatne potrage uz pomoć pasa, uhvatili su majku u šumi u blizini obiteljske kuće u općini Edeia u saveznoj državi Goias.

Kako pišu brazilski mediji ona je patila od depresije, ali je napustila terapiju prije nego što je počinila zločin u ranim jutarnjim satima u utorak.

Otac je pozvao policiju čim je pronašao tijela i rekao im da se ranije tog dana posvađao sa suprugom, ali je inzistirao da ona nikada ranije nije pokazivala znakove nasilja.

– Ne možemo isključiti druge pravce istrage, ali je glavni da je majka izvršila ubojstva – priopćila je policija.

NAJNOVIJE!