Dvojica tinejdžera silovala ženu u njenom stanu: 20 minuta ih je molila da prestanu

Dvojica tinejdžera iz Derbyja snimila su se kako siluju pijanu majku u njezinom stanu u Normantonu.

Dok su se Frantisek Bunda i Mario Zupko izmjenjivali u ilegalnim seksualnim odnosima s bespomoćnom žrtvom, ona ih je neprestano molila da prestanu i rečeno joj je da “šuti” kada joj je jedan od njih stavio ruku na usta kako bi je ušutkao.

Nakon što je njezina 20-minutna muka završila, žena je odjurila do susjedove kuće kako bi pozvala policiju, piše Derby Telegraph.

Dvojica tinejdžera, tada starih 16 i 17 godina, uhićena su neposredno nakon izvršenja zločina, a kako se navodi, silovanje se dogodilo u ranim satima 3. kolovoza 2021. godine.

Na osnovu snimaka, sud je mogao zaključiti da je žrtva bila izuzetno pijana te da se protivila činu, ali da tinejdžeri nisu imali namjeru prestati s maltretiranjem.

“Incident koji sam vidio trajao je nekoliko sekundi, a u stvarnosti je to bilo čitavih 20 minuta. Žena vam je jasno govorila da ne želi da se to dogodi. Molila je da je ne snimaš. Nakon što ste osuđeni i odslužite kazne, vi ćete se vratiti životu, a ona nikada neće zaboraviti šta ste joj uradili”, rekao je sudac Shaun Smith.

Tužiteljica Abigail Joyce rekla je da su mladići priznali krivnju u srpnju ove godine te da su osuđeni za zločin.

NAJNOVIJE!