Elon Musk preporučuje emitiranje filma Jima Caviezela o trgovini djecom na Twitteru

Elon Musk potaknuo je Angel Studios da na Twitteru emitira Sound of Freedom, svoj nadolazeći film o trgovini djecom s Jimom Caviezelom u glavnoj ulozi.

“Preporučujem da ga nakratko besplatno postavite na ovu platformu ili da jednostavno zamolite ljude da se pretplate na podršku (ne bismo zadržavali nikakva sredstva)”, tvitao je Musk u utorak navečer.

Sound of Freedom bit će objavljen diljem SAD-a 4. srpnja. Producirao ga je katolički aktivist za ljudska prava Eduardo Verástegui, a temelji se na životu Tima Ballarda, bivšeg agenta CIA-e koji je 2013. utemeljio operaciju Underground Railroad kako bi iskorijenio napore trgovine ljudima širom svijeta.

Caviezel je otkrio da film prikazuje događaje iz stvarnog života

Tijekom intervjua sa Steveom Bannonom prošlog mjeseca, Caviezel je zagonetno primijetio da film u biti prikazuje događaje iz stvarnog života. “Otok Epstein nije jedini otok na kojem imaju… djecu”, rekao je.

Ballard, koji je mormon, zahtijevao je da Caviezel glumi njega u filmu, što je frustriralo rukovoditelje Fox studija. Disney je na kraju kupio Fox, a film – čije je snimanje završeno prije više od tri godine – je odbačen.

Angel Studios stekao je prava i pustit će ga u 1.200 kina diljem SAD-a, s nadom da će uskoro biti prikazan u Kanadi i drugdje.

Angel Studios nastoji prodati 2 milijuna ulaznica kao simboličnu gestu za 2 milijuna djece koja su navodno oteta i s kojima se trguje svake godine. Do danas je prodano oko 350.000 ulaznica.

Otkako je kupio Twitter, Musk je proveo brojne reforme po pitanju slobode govora koje su razbjesnile mainstream medije i liberalne komentatore.

NAJNOVIJE!