Glumica Jennifer Garner vodi svoju obitelj u crkvu svake nedjelje

Glumica Jennifer Garner je privukla pažnju medija kada je izjavila da je počela voditi svoju obitelj u crkvu svake nedjelje, kao što je to radila u svojoj mladosti

Holivudska glumica Jennifer Garner izjavila je da je barem jedno od njenih djece zahvalno što ih je spriječila da se pridruže društvenim mrežama.

Ovu izjavu je dala u intervjuu za Today. Voditelji su je pitali kako je uspjela udaljiti djecu od društvenih mreža, a da oni to ne mrze.

“Samo sam rekla svojoj djeci: ‘Pokažite mi članke koji dokazuju da su društvene mreže dobre za tinejdžere, a onda ćemo razgovarati'”, odgovorila je Garner.

Zatim su je upitali kako se njena djeca osjećaju u vezi s tim. “Moj najstariji je zahvalan!” istaknula je.

“Dug je put, imam još nekoliko djece kojima ću se morati nositi s tim, pa mi poželite sreću! Vidjet ćemo hoću li stvarno izdržati!”, dodala je Garner.

Jennifer Garner ima troje djece koje vodi u crkvu

Jennifer Garner, koja ima 50 godina, ima troje djece: 11-godišnjeg Samuela, 13-godišnju Seraphinu i 17-godišnju Violet.

Ranije je Garner privukla pažnju medija kada je izjavila da je počela voditi svoju obitelj u crkvu svake nedjelje, kao što je to radila u svojoj mladosti, nakon što je glumila u filmu s vjerskom tematikom.

“Odrasla sam idući u crkvu svake nedjelje tijekom cijelog svog života, ali kada sam se preselila u Los Angeles, to nije bilo nešto što je bilo sastavni dio kulture”, objasnila je tada. “No to nije značilo da sam izgubila svoj identitet.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!