Horor u Srbiji: Ljubavnika bivše žene zatukao motikom i bacio ga u bunar
Na fotografiji je Nusret Destanović

Čovjek je iz ljubomore ubio ljubavnika bivše žene te ga bacio u bunar.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije traga za 27-godišnjim Seadom Zećovićem (poznat i kao Sead Ahmetović), osobom za koju se sumnja da je ubila svoga rođaka Nusreta Destanovića (28) iz općine Tutin, osobu s kojom je Zećovićeva bivša supruga R. H. (27) bila u povremenom kontaktu, a u nekim medijima stoji i da su bili u ljubavnoj vezi.

Policija je već uhitila E. Dž. (18) iz općine Sjenica, osobu koja je navodno sudjelovala u ubojstvu Destanovića, E. H. (40) iz Novog Pazara, osobu koja je Zećoviću u E. Dž. pružila pomoć te R. H., koja navodno nije prijavila pripremanje kaznenog djela koje je Zećović počinio.

Destanović je posljednji puta viđen u četvrtak, 8. veljače, oko 2:00 sati. Nalazio se u svome automobilu marke Volkswagen Golf Mk4 (registracijske oznake TT029-MO) na benzinskoj crpki u selu Karajukića Bunari u općini Sjenica. Nakon što je njegov nestanak prijavljen, pronađena je njegova vozačka dozvola. Automobil marke Volkswagen Golf Mk4 s registracijskim oznakama TT029-MO kasnije je pronađen u Novom Pazaru u Raškom okrugu na jugozapadu Srbije.

Nakon potrage u kojoj je navodno sudjelovalo više stotina osoba, Destanovićevo je tijelo u subotu oko 15 sati pronađeno u bunaru u selu Međugor u općini Sjenica na jugozapadu Srbije. Rođakinja Nusreta Destanovića medijima je potvrdila da je u bunaru. “Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čovjeka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubojica je pobjegao u Njemačku. Nitko ništa nije primijetio. Prije nego što je nestao, s njim nije bilo nikakvih problema. Nije se činilo da išta krije”, rekla je rođakinja Nusreta Destanovića. Osoba koja je sudjelovala u potrazi za Destanovićem medijima je rekla da se sumnja da je ovaj ubijen te da je nakon toga bačen u bunar koji se nalazi u blizini kuće u kojoj živi osoba za koju se sumnja da ga je ubila – Sead Zećović.

Izvor upoznat sa slučajem medijima je rekao da je čuo da Destanovićevu ubojstvu prethodila svađa na benzinskoj crpki u u selu Karajukića Bunari između Destanovića i njegovog rođaka Seada Zećovića.

Povod za svađu bila je navodna ljubavna veza Destanovića i Zećovićeve bivše supruge R. H. Nakon verbalne svađe Zećović je Destanovića više puta udario motkom nakon čega je ovaj preminuo. Zećović nakon toga Destanovićevo tijelo navodno stavio u Destanovićev automobil, s njim se odvezao do sela Međugor te ga bacio u bunar pored svoje kuće. Izvor je rekao da se sumnja da je Zećović nakon toga pobjegao u Njemačku.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare