Influencer se utopio na snimanju, novom forom je želio oduševiti fanove

Influencer je na Instagramu imao preko 140 tisuća pratitelja.

Brazilski influencer MC Diegun Md pao je u jezero u Salto Grandeu u državi Sao Paulo i utopio se. Ovaj nemili incident dogodio se na snimanju štosa za fanove.

“Svjedoci koji su bili u pratnji žrtve pokušali su ga spasiti. Međutim, to je bilo neuspješno. Pozvali su vatrogasce i oni su ga proglasili mrtvim”, rekle su lokalne vlasti.

Vlasti dodaju da se ova nesreća tumači kao “neobjašnjiva”, zbog čega će pričekati rezultate istrage i obdukcije prije nego što objave informacije u javnosti.

Prema preliminarnom priopćenju policije, Santos je snimao materijal za svoje kanale na društvenim mrežama.

Na Instagramu je imao preko 140 tisuća pratitelja.

Njegov brat oglasio se na svom Instagramu i s fanovima podijelio tužnu vijest.

“Dobra večer svima koji su voljeli Diega. Govori njegov brat. Danas smo primili tužnu vijest da je pao u jezero i nije se vratio. Nakon sat ili dva njegovo tijelo je pronađeno. Moj brat je mrtav, želio bih da kažem svima vama da vam se od srca zahvaljujem na podršci koju ste mu uvijek pružali”, stoji u objavi.

Diego ga je puno podržavao u životu i poticao ga da slijedi svoje snove.

Santos je postao poznat u Brazilu svojim glazbenim radom. Na svojim kanalima na društvenim mrežama dijelio je objave koje ga prikazuju u glazbenim studijima – i kako uživa u svjetlijoj strani svoje slave na automobilističkom skupu ili u kupnji.

NAJNOVIJE!