Jezivi video s bazena u Austriji: Spasilac gurnuo mladića s 10 metara visine u vodu

Jezivi video s bazena u Austriji se širi društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako je spasilac nogom gurnuo mladića u vodu.

Jedan od posjetitelja bazena u Austriji popeo se na dasku kako bi skočio u bazen s visine od 10 metara, no prije nego što je htio skočiti, obuzeo ga je strah. Prestravljeni mladić nije htio sići, ali nije htio ni skočiti – pa ga je spasilac natjerao, piše Dailystar.

U zastrašujućem videu objavljenom na internetu, spasilac je uhvaćen kako brutalno šutira mladića preko ruba, zbog čega je ovaj pao u vodu.

Prije toga su još dvojica spasioca zamolila mladića da siđe sam, no on je to odbio. Treći tada čovjeku nije ostavio izbora i 13. kolovoza ga je gurnuo u bazen.

Spasilac je udario posjetitelja bazena

Austrijski mediji objavili su da je tvrtka nakon incidenta pokrenula internu istragu koja je u tijeku. Steyrer Stadbades, tijelo zaduženo za bazen, potvrdilo je da je spasilac udario posjetitelja bazena.

Dodali su kako spasilac više neće smjeti raditi na bazenu na kojem se dogodio napad, već će raditi na drugim bazenima kojima upravlja ovaj vlasnik.

Snimku incidenta objavio je njemački medij Bild.

U priopćenju djelatnika bazena navodi se da će i ubuduće činiti sve kako bi svojim posjetiteljima omogućili ugodan provod na njihovom mjestu.

– Posao spasioca je osigurati sigurnost kupača. Stoga je velika šteta što je u padu sudjelovao spasilac. Činimo sve da se slučaj rasvijetli – poručili su.

Nakon sastanka s gostima bazena koji su tada bili prisutni, osoblje se također ispričalo zbog “propusta u procjeni” koji je pokazao spasilac.

NAJNOVIJE!