Jim Caviezel odgovorio na medijske napade na film “Zvuk slobode”: “Oni su uplašeni, drhte…”

Glumac Jim Caviezel odgovorio je na sve veći broj medijskih napada na film “Zvuk slobode” (Sounds of Freedom), rekavši da se mainstream novinari boje uspjeha i poruke filma.

“Oni su uplašeni, drhte… to je zato što javnost sluša svoja srca, a to je ono što vam ovaj film govori da učinite,” rekao je glumac u nedavnom intervjuu i odgovorima koje je vodio distributer filma, Angel Studios.

“Kad postoji zlo, pravo zlo u svijetu, i kada je ljubav u tvom srcu, dječače, zlo je samo kukavica za Boga.”

Mainstream medijske kuće pojačale su svoje napade na Zvuk Slobode otkako je film protiv trgovine djecom postao hit na kino blagajnama. Film — kojeg je Disney odbacio prije tri godine — do sada je zaradio 66 milijuna dolara i lako je nadmašio Disneyev Indiana Jones.

Novinari mainstream medija ocrnjuju film

Kao rezultat toga, neki novinari ocrnjuju film kao “QAnon,” što je sveobuhvatni izraz ljevice koji se odnosi na ljude koji vjeruju da postoje globalni lanci trgovine djecom u svrhu seksa koji uključuju mnoge svjetske elite.

Pojam se proširio posljednjih godina kako bi obuhvatio svakog konzervativca koji vjeruje u teoriju zavjere.

Na CNN-u, ljevičarski autor Mike Rothschild nedavno je ismijao “Zvuk slobode” i Caviezela, tvrdeći da ugovaraju i podržavaju QAnon.

Guardian je objavio hit članak o filmu, nazivajući ga “QAnon-susjednim” i “paranoičnim”, dok je Rolling Stone ismijao film, nazivajući ga “trijumfom vjernika QAnona”.

Redatelj Alejandro Monteverde rekao je da negativna medijska pokrivenost nije odvratila javnost.

“Jedna stvar koja je nevjerojatna je, znate, da radimo filmove za publiku. Razumijem, znate, svijet kritičara, ali volim se usredotočiti na publiku, a publika reagira. Oni su nam najvažniji kao filmaši, kao pripovjedači, a publika nam daje 100 posto i tu želim ostati.”

NAJNOVIJE!