Uređaj za ljubljenje na daljinu
Foto: Twitter

Kinezi su izumili uređaj za ljubljenje na daljinu kako bi pomogao pri dijeljenju intimnosti parovima koji su razdvojeni.

Tehnologija je već dugo dio naših najintimnijih dijelova života, ali sada je predstavljen uređaj koji “pomaže” parovima na daljinu da dijele fizičku intimnost.

Kineski izum koji je opremljen senzorima za pritisak i aktuatorima oponaša pravi poljubac, replicirajući pritisak, kretanje i temperaturu usana korisnika, prenoseći čak i zvukove koje korisnik proizvodi tijekom ljubljenja.

Dok neki vide zabavnu stranu uređaja, drugi ga kritiziraju kao “vulgaran” i “jeziv”, te se boje da bi maloljetnici mogli kupiti i koristiti uređaj.

Korisnici moraju preuzeti mobilnu aplikaciju i povezati je sa uređajem kako bi slali poljupce svom partneru putem video poziva.

Kineski uređaj, iako reklamiran za veze na daljinu, omogućuje korisnicima da se ljube sa strancima koje su upoznali putem aplikacija za upoznavanje.

Korisnici također mogu spremiti svoje poljupce u aplikaciji kako bi ih drugi preuzeli i doživjeli, a cijena uređaja je oko 40 dolara.