Liječnici su otpisali slijepu djevojčicu zbog neizlječive bolesti, a ona je progledala i potpuno ozdravila

Liječnici su otpisali slijepu djevojčicu jer je imala neizlječivu bolest mozga. No, unatoč prognozama ona je progledala i potpuno ozdravila. Vjerujemo da je Bog bio na djelu.

Evie-Mae Geurts (7) imala je samo osam mjeseci kada joj je uočen hidrocefalus, nakupljanje tekućine u komorama duboko u mozgu. Glava joj je ponekad oticala, a pritisak unutra na mozak bio je 32 puta veći od normalnog.

Liječnici su kazali da je oštećenje njenog mozga trajno i da joj mogu ponuditi samo blago ublažavanja bola kako bi se olakšalo nakupljanje tekućine. Njenoj majci Amy (28) rečeno je da će nakupljanje tekućine i pritisak na njen mozak na kraju dovesti do smrti.

Ali se Evin vid nedavno postupno vratio unatoč svim prognozama i njezini liječnici su zapanjeni činjenicom da se „izliječila sama od sebe“, piše Newsweek.

VIDI OVO: Molitva za zdravlje: Ovako trebate moliti za ozdravljenje

Oporavak dolazi nakon niza operacija na mozgu. Evie sada također može hodati i govoriti. Njezin hidrocefalus, stanje za koje se zna da je neizlječivo, misteriozno je nestalo. Sedmogodišnjakinja sada može savršeno vidjeti bez naočala i dobro napreduje u školi.

– Liječnici su priznali da zbog kašnjenja u dijagnozi nisu bili sigurni što će se dogoditi. Nisu znali hoće li ikada moći vidjeti, hodati ili govoriti. Sada normalno živi, govori, hoda, a čak je ispred svojih vršnjaka u školi – rekla je Amy.

Majka dodaje da liječnici i dalje ne mogu shvatiti što se dogodili.

– Bila je zaostala u svakom pogledu i sada je odjednom vrlo napredna. Ona je nevjerojatna djevojčica, i tako hrabra – dodala je Amy.

Vjerujemo da je u ovom ozdravljenju djevojčice sam Bog bio na djelu. Zazivamo daljnji Božji blagoslov na malenu djevojčicu i njezinu obitelj. 

NAJNOVIJE!