Maja i Saša zaključali dijete (3) u podrum: Djevojčica pronađena mrtva, sestra otkrila jezive detalje užasa

Sumnja se da su djevojčicini roditelji nekoliko dana prije smrti zatvorili djevojčicu u podrum, ostavljajući joj hranu i piće.

Njemačka policija uhitila je u četvrtak Maju V. (39) zbog sumnje da je zajedno sa suprugom Sašom (40) njihovu trogodišnju kćer zaključala u podrum i ostavila je ondje nekoliko dana, sve dok dijete nije umrlo.

Jezivi slučaj izašao je u javnost nakon što je Saša u petak nazvao policiju i rekao da je djetetovo tijelo s utezima bacio u kanal Rajne kako bi tijelo potonulo. Ispostavit će se da je djevojčica umrla najmanje dan ranije, najvjerojatnije od posljedica udisanja želučanog sekreta u pluća.

Sumnja se da su djevojčicini roditelji nekoliko dana prije smrti zatvorili djevojčicu u podrum, ostavljajući joj hranu i piće. Druga kći Maje i Sashe navodno je rekla policiji da je vidjela roditelje kako odvode njezinu sestru u podrum.

Saša je navodno na raspravi tvrdio da su dijete redovito posjećivali i donosili joj hranu i vodu, ali da je djevojčica 1. listopada pronađena mrtva.

Iste noći opteretio tijelo utezima i, prema njegovim riječima, bacio ga u kanal kod Oberhausena.

Nalazi obdukcije nisu pokazali da je tijelo zlostavljano

Prvi nalazi obdukcije navodno nisu pokazali da je dijete bilo fizički zlostavljano.

Policija je priopćila da je privela i majku stradalog trogodišnjaka.

“U slučaju ubijene trogodišnje djevojčice iz Dinslakena, komisija za ubojstva u Duisburgu uhitila je 39-godišnju majku djeteta u četvrtak kasno poslijepodne. Policijska istraga oca (40), koji je već bio osumnjičenika, otkrio konkretne dokaze da je majka djevojčice bila zajedno s njim, dijete je namjerno maltretirala i na kraju ga ubila”, priopćila je policija.

Inače, Maja V. je nakon suprugova uhićenja novinarima tvrdila da ni na koji način nije umiješana u djevojčinu smrt.

Policija ispituje i susjede jesu li primijetili nešto čudno u vezi obitelji.

“Inače se u ovoj zgradi svašta čuje, ali mi tih dana nismo čuli ni plač, ni vrisku, ni bilo šta. Ne znam kako”, rekla je jedna od stanarka zgrade u kojoj je djevojčica umrla.

NAJNOVIJE!