Majka dvoje djece otišla na biciklu i nestala, tijelo pronađeno nakon tri godine

Suzanne Morphew (49) iz Colorada, majka dvoje djece, nestala je 2020. godine, a nakon tri godine njezino je tijelo pronađeno ispod pustinjskog grmlja i trave.

Prošlog listopada vlasti su otkrile da ostaci koji se nalaze u području Moffat u Coloradu, samo 45 milja od Suzanne u Maysvilleu, pripadaju 49-godišnjoj majci.

Nakon nekoliko mjeseci glasnogovornik Istražnog ureda Colorada Rob Lowe potvrdio je američkom portalu Fox News da je obdukcija gotova te da će mrtvozornik vjerojatno “podnijeti izvješće u nedjelju”.

“Susannini ostaci pronađeni su u rupi prekrivenoj suhim grmljem i autohtonom travom. Nisu pronađeni u stjenovitom planinskom području u blizini njezine kuće, kao što se prvobitno tvrdilo”, rekla je Iris Eitan, odvjetnica koja zastupa supruga Barryja Morfeva.

Rezultati obdukcije vrlo su važni jer će se po njima utvrditi kako je nesretna žena umrla, što će istragu dovesti korak dalje u rješavanju ovog misterioznog slučaja.

Nestala Suzanne; Foto: Šerif okruga Chaffee

Otišla je od kuće kako bi se vozila biciklom

Suzanne je nestala 2020. godine kada je otišla od kuće kako bi se vozila biciklom, koji je isti dan pronađen u blizini njezine kuće, no za njezinim se tijelom tragalo više od tri godine.

Osumnjičenik za ubojstvo bio je njezin suprug Barry koji je 2021. godine petljao s dokazima koji su bili povezani sa Susanninom smrću. No, godinu dana kasnije sud je odbacio tvrdnje da je Barry osumnjičen i istaknuo da će se “to utvrditi kada pronađu tijelo”.

Godine 2023. Barryjev pravni tim podnio je tužbu od 15 milijuna dolara protiv tužitelja i istražitelja, optužujući ih za kršenje njegovih ustavnih prava.

Istražitelji nikada nisu pronašli nikakve tragove krvi u blizini njihove kuće u Maysvilleu ili u njihovim vozilima. Kasnije, 2023. godine, kada su otpečaćene poruke koje su supružnici razmjenjivali s drugim ljudima, utvrđeno je da su oboje imali ljubavne veze nedugo prije ženina nestanka.

Četiri dana prije nestanka, Suzana je Barryju poslala poruku “gotovo je”.

“Malo bi me bilo briga što radiš i radiš li to godinama”, napisala je i dodala da se stvari trebaju shvatiti “razumno”.

NAJNOVIJE!