Majka nestale Danke (2) je prvi put otvorila dušu

Majka Ivana navodi da su ona i suprug zajedno.

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je prije točno sedam dana nestala u Banjskom polju u Boru, još traje.

Policija neprestano pročešljava svaki pedalj mjesta gdje je djevojčica posljednji put viđena, a jedan segment istrage fokusiran je i na video koji je snimio srpski državljanin u Beču, a na kojem je dijete navodno nestalo.

Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, prvi put otkako je Danka nestala, za Nova.rs otkriva da li je pogledala snimak navodno djevojčice, ali i koliko je povrijeđena medijskim nagađanjima da ona stoji iza svega.

Ivana navodi da su ona i suprug zajedno, da se svakodnevno bore da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima kruže brojne glasine i laži o njoj.

“Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga”, navodi potištena Ivana.

“Samo da se Danka vrati živa i zdrava”

Ivana je otkrila što se krije iza napisa pojedinih tabloida o rezultatima vještačenja telefona:

“Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti”, kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje je li pogledala snimku iz Beča na kojoj se navodno vidi njezino dijete, Ivana kaže da jest.

“Snimku sam pogledala, ali zbog tijeka istrage ne smijem komentirati. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dijete”, navodi majka nestale Danke.

Na pitanje nada li se da je njezino dijete dobro, Ivana kaže da u suprotno neće vjerovati.

“O drugoj opciji ne želim niti razmišljati”, zaključuje Ivana.

NAJNOVIJE!