Foto: Facebook

Obitelj pedagoginje iz Missourija u SAD-u koja je u ponedjeljak ubila sebe i svoje četvero djece kaže da je otjerana u “tamu” zbog “lažnih parnica i neutemeljenih optužbi” njezinog bivšeg supruga u spornoj borbi za skrbništvo nad njihovom djecom za koju je rekla da imaju “srce za Gospodina”.

Policija kaže da je nakon što je odgovorila na požar u kući u Fergusonu oko 4:23 ujutro u ponedjeljak, pronašla majku, 39-godišnju Bernadine “Birdie” Pruessner, mrtvu zajedno s njezino četvero djece, 9-godišnjim blizancima Ellie i Ivy, 6-godišnji Jackson i 2-godišnja Millie. U kući su pronađena i njihova tri psa.

Istražitelji, koji kažu da su potreseni, kao i njihova zajednica, tragedijom, kažu da je Pruessner, koja se na Facebooku zove Birdie Dorville, iza sebe ostavila poruku u kojoj piše da namjerava ubiti sebe i svoju djecu.

“Molim vas, držite ovu obitelj, naše hitne službe i našu zajednicu u svojim molitvama dok se svi borimo s ovom užasnom tragedijom. Hvala svim kućama koje su se odazvale i timovima za podršku što su nam pomogli”, napisala je policija Fergusona u priopćenju objavljenom na Facebooku u noći požara.

Nekoliko sati prije tragedije objavila je sliku na društvenim mrežama

Samo nekoliko sati prije tragedije, Pruessner je na Facebooku objavila sliku sebe sa svojom djecom.

“Mi protiv svijeta. Tako sam blagoslovljena što sam njihova mama. Imaju srce za Gospodina i prevladali su mnogo više u svojim malim životima nego što su se trebali suočiti”, napisala je u nedjelju navečer.

U svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama nešto iza ponoći, Pruessner je napisala: “Sva moja djeca, mirno spavaju u mom krevetu. Skupljeni zajedno. Znajući da su toliko voljeni da bih učinila apsolutno sve za njih. Ovo mi je najdraži trenutak.”

Pruessner je bila učiteljica matematike na City Academy u St. Louisu, a Američki odbor ju je 2013. proglasio učiteljicom godine u Missouriju. Također je bila autorica i docentica na Lewis and Clark Community Collegeu u Godfreyu, Illinois.

U izjavi Pruessnerovih roditelja podijeljenoj u kampanji GoFundMe koju je pokrenula njezina prijateljica Brittany Perschbacher, za tragediju su okrivili Jareda Spadera, njezina bivšeg dečka i oca Jacksona i Millie, te njezina bivšeg supruga Davida Pruessnera, oca Ellie i Ivy.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare