NaslovnicaVijestiMama (19) se predomislila usred pobačaja i spasila život svojoj bebi

Mama (19) se predomislila usred pobačaja i spasila život svojoj bebi

19-godišnja mama Lorraine se predomislila usred pobačaja jer je ranije ove godine bila suočena s teškom odlukom da ju pobaci.

U svojoj potrazi za pomoći i nadom, pronašla je podršku u organizaciji First Choice Pregnancy Services.

Dr. Hadiza Hamza, medicinska direktorica ove trudničke klinike smještene u Las Vegasu, odgovorila je na poziv iz Heartbeat International’s Abortion Pill Rescue® Network (APRN) i razgovarala s Loraine jedne ožujske večeri.

Potražila je bakinu pomoć nakon uzimanja tablete za pobačaj

Loraine je svojim očima svjedočila pristupu pobačaju kad je njena majka, koja je sama prošla kroz tu iskustvo, prisilila na istu odluku. Nakon uzimanja prve tablete za pobačaj, Loraine je potražila podršku svoje bake.

Odlučile su istražiti mogućnost prekida učinka pobačajne pilule, pri čemu se Loraine prisjetila informacija o First Choiceu kojima je naišla prilikom posjete klinici za pobačaj. Ova organizacija za pomoć trudnicama nalazila se blizu iste lokacije kao i ustanova za pobačaje.

Odmah idući dan, stručnjaci iz First Choice su stupili u kontakt s Loraine kako bi je podržali i ponudili joj resurse. S obzirom na otežavajuće okolnosti komunikacije, Loraineina reakcija je bila odgođena.

Unatoč tome, uspjeli su je ponovno kontaktirati. Osoblje joj je organiziralo prijevoz do klinike, a tijekom cijelog puta su ostali u kontaktu s njom.

Po dolasku u kliniku, Loraine je odmah prošla ultrazvučni pregled, dok je u pozadini svirala glazba djetetovih snažnih otkucaja srca. Nakon dva tjedna, Loraine se susrela sa stručnjacima za ultrazvuk.

Iako su bili zabrinuti zbog njenog nedolaska na nekoliko prethodnih termina, njen dolazak je bio popraćen neočekivanim iznenađenjem. Volonterka Tammy Mahaneyan, medicinska sestra i sonografkinja, je neočekivano došla u grad te je sudjelovala u pregledu, piše Pregnancynewshelp.com.

Ultrazvuk je otkrio zdravu bebu staru šest tjedana

Upravo u tom trenutku, sve je bilo predivno usklađeno kako bi Loraine dobila podršku koju je trebala.

Iako nisu bili sigurni što će ultrazvuk otkriti, Bog je znao i priredio je još jedno lijepo iznenađenje.

Ultrazvuk je otkrio zdravu, naprednu bebu staru šest tjedana koja je veselo plesala na ekranu. Nedugo zatim, saznalo se i da je datum poroda bio isti kao i rođendan Loraineine starije sestre.

Ova priča je samo jedna od mnogih u kojima je First Choice Pregnancy Services pružio podršku trudnicama koje su bile suočene s odlukom o pobačaju.

Zahvaljujući njihovim naporima i programu Abortion Pill Rescue Network, tisuće nerođenih života je spašeno, pružajući ženama alternativu koja štedi od intenzivne emocionalne i fizičke boli povezane s pobačajem.

Napori First Choicea seže gotovo pet godina unatrag, te su brojne žene promijenile svoje odluke o pobačaju nakon posjeta ovoj klinici. Njihova pozicija blizu glavne ustanove za pobačaje u Las Vegasu je služila kao znak nade za mnoge trudnice.

Osoblje i volonteri ovog centra su predani podržavanju žena u njihovim teškim trenucima, pomažući im donijeti odluku u korist života. Kroz ultrazvuk i razgovore, ova organizacija im pomaže da pronađu snagu i resurse za prevladavanje svojih strahova i suočavanje s izazovima koje nose.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare