Manekenka podržava baku da okonča svoj život eutanazijom: “To je svjetlo na kraju tunela”

Manekenka Ali Tate Cutler podržala je odluku svoje neizlječivo bolesne bake da okonča svoj eutanazijom život pod vlastitim uvjetima. “To je svjetlo na kraju tunela”, kaže baka o eutanaziji.

Unuka je snimila emotivni razgovor s bakom koja će uskoro biti eutanazirana u Kanadi. Ali je u subotu objavila video na TikTok-u, koji je brzo prikupio više od 3,2 milijuna pregleda i naišao na pregršt mješovitih komentara.

Unuka živi u Teksasu, a baka Bubbie, kako je unuka zove, živi u Kanadi, gdje je eutanazija za odrasle legalizirana od 2016. godine. Ova praksa, poznata kao medicinska pomoć u umiranju, izazvala je kritike u posljednje dvije godine nakon što su kanadski zakonodavci olabavili kriterije za one koji se mogu kvalificirati.

Baka se bori s rakom

Bubbie se bori s rakom, a u videu nije htjela otkriti svoje ime, godine niti datum kada je odabrala da okonča svoj život.

Govoreći za The Post u utorak, Cutler je rekla da je provela emotivan prošli tjedan sa svojom bakom u Kanadi, gdje je snimila video, koji je kasnije prenijela na svoj TikTok.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ali Tate (@ali_tate_cutler)

– Duhovna sam osoba i prijavila sam se za ovo. Proveli smo vrijeme u razgovoru i smijehu zajedno, prebirući sjećanja. Biti s njom sada je najveći dar.

Cutler je za Post rekla da se u početku protivila praksi eutanazije dok nije vidjela koliko je to teško njezinoj baki.

Cutler je također otkrila da je cijela njezina obitelj odlučila podržati bakinu odluku, iako se na različite načine nose s njezinom nadolazećom smrću.

Dok je manekenka imala emotivniju reakciju, njezin je otac pokušavao shvatiti što eutanazija znači s intelektualnog stajališta.

NAJNOVIJE!