Medicinska sestra pretukla pacijenticu u staračkom domu

Kassandra Aihe (24) s Floride uhićena je i optužena da je pretukla pacijenticu u staračkom domu Casselberry u kojem je radila kao medicinska sestra.

Kako se navodi, medicinska sestra je nepoznatim predmetom udarila ženu u lice, a zatim joj razbila glavu o zid, uslijed čega je žrtva zadobila prijelom glave, piše Fox News.

Policijsko izvješće navodi da je pacijentica lutala hodnikom kada ju je Kassandra ugledala i pokušala odvesti natrag u sobu. Tada se žena počela opirati.

Snimka s nadzorne kamere u staračkom domu pokazuje kako medicinska sestra hvata ženu za kosu kako bi je kontrolirala, a zatim povlači i gura pacijenticu u sobu protiv njezine volje. Ubrzo su se začuli krici, a kada je Kasandrina kolegica ušla u sobu, zatekla je ženu kako krvari iz glave.

Foto: Ured šerifa

Medicinska sestra je u izvješću navela da je udarila pacijenticu, a potom joj razbila lice i nos.

Ravnatelj ustanove na Floridi izjavio je da je pacijentica odvedena u bolnicu dva dana nakon incidenta kada su joj se ozljede pogoršale i lice joj se deformiralo. Ozljede pronađene u bolnici dovele su do detaljne istrage i otvaranja policijskog postupka.

Obitelj je podnijela tužbu protiv Kassandre, koja je uhićena, ali je trenutno na slobodi nakon što je platila jamčevinu.

NAJNOVIJE!