Migrant nožem ubio 15-godišnjeg dječaka iz Francuske

Francuski tinejdžer hitno je prebačen u bolnicu na liječenje, ali je preminuo nekoliko sati kasnije.

Afganistanski migrant nožem je u subotu navečer ubio 15-godišnjeg dječaka iz Francuske u još jednom ubojstvu koje je izazvalo bijes diljem zemlje i vratilo imigraciju na vrh javne rasprave.

Afganistanski maloljetnik istih godina i njegova 37-godišnja majka pojavili su se pred istražnim sucem u ponedjeljak nakon što su uhićeni zbog “namjernog ubojstva”.

Napad se dogodio u regiji Saint-Denis u Châteaurouxu u subotu oko 18 sati. Vlasti su poslane na mjesto događaja nakon što su primile dojavu o ubodu nožem gdje su pronašli 15-godišnjeg Matissea kako ne reagira na ulici.

Prema policijskom izvoru kojeg navodi TF1info, žrtva je bila uključena u svađu s afganistanskim maloljetnikom ranije tog dana i upustila se u tučnjavu. Navodni počinitelj je zatim otišao kući prije nego što se vratio tamo gdje su se Matisse i njegovi prijatelji družili opremljeni nožem.

Francuska novinska stranica Fdesouche izvijestila je o videosnimkama koje je osumnjičenik objavio na društvenim mrežama prije napada, a na kojima se čini da ga se vidi kako šeta područjem mašući nožem.

Migrant je navodno nekoliko puta ubo Matissea oštricom, zadavši mu smrtonosni udarac u srce i uzrokujući da padne na tlo.

Majka migranta, 37-godišnja žena također iz afganistanske prijestolnice Kabula, tada je navodno pretukla Matissea nekoliko puta golim rukama dok je ležao na tlu krvareći.

Francuski tinejdžer hitno je prebačen u bolnicu na liječenje, ali je preminuo nekoliko sati kasnije.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!