Migrant silovao maloljetnicu (17) u Njemačkoj

Četrdesetogodišnji migrant približio se njemačkoj tinejdžerici blizu glavnog željezničkog kolodvora u Münchenu.

Migrant iz Nigerije silovao je 17-godišnju djevojku u podzemnom parkiralištu u Münchenu, što je rezultiralo njegovim uhićenjem i odlukom suda da ostane u pritvoru.

Prema izvješću policije, incident se dogodio 1. studenog poslijepodne u četvrti Maxvorstadt. Četrdesetogodišnji napadač približio se njemačkoj tinejdžerici blizu glavnog željezničkog kolodvora u Münchenu i nagovorio je da pođe s njim u Stari botanički vrt u gradskoj sveučilišnoj četvrti, izvještava Remix.

“Pod izlikom da želi s njom konzumirati drogu, odveo ju je do obližnjeg podzemnog parkirališta”, priopćila je policija. Zatim je tražio spolni odnos od nje, a kada ga je odbila, nasilno ju je svladao i silovao na podu parkirališta.

Nakon napada, 40-godišnji migrant brzo je pobjegao s mjesta događaja. Ipak, tinejdžerica je uspjela napustiti parkiralište i prići prolazniku na Luitpoldstrasse, kojem je iznijela priču o napadu.

Na poziv nekoliko policijskih patrola, vlasti su izvršile pretragu područja i locirale te uhitile osumnjičenog za silovanje. Policija nije dijelila mnogo informacija o prošlosti osumnjičenika, ali su potvrdili da je riječ o nigerijskom državljaninu bez stalne adrese.

Do prvog sudskog ročišta, smješten je u istražni pritvor, a sudac je donio odluku da treba ostati u pritvoru.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!