Milan i Jaroslava pretukli četvero djece, pa ih zatvorili bez hrane

Djeca su proživjela nevjerojatnu torturu.

U brutalnom slučaju zlostavljanja četvero djece u Slovačkoj policija je uhitila majku Jaroslavu (32) i oca Milana (42).

Djeca su proživjela nevjerojatnu torturu, roditelji su ih navodno tukli remenima i lancima. Nakon što bi ih pretukli, zatvarali bi ih i izgladnjivali. No, tijekom ispitivanja Jaroslava je za sve okrivila oca.

Rekla je da je s Milanom u jako lošim odnosima. Prema njezinim riječima, on je bio alkoholičar posljednjih 10 godina. Jednom prilikom je sina Adriana pretukao remenom i tada rekao da to ne želi učiniti. Kako navode mediji, majka je znala da otac uskraćuje djeci hranu.

Jaroslava je tada rekla da Milan ništa nije dopuštao djeci, koja su ga se jako bojala. Milan je navodno Adriana jednom prilikom pretukao tako što ga je izvukao iz kreveta i udario tolikom snagom da je dječak pao.

Katanci u kući podsjećali su na zatvor. Stavljali su ih na ormariće, na vrata dječje sobe, ali i na hladnjak, kako djeca ne bi sve pojela. Kućom su odjekivale ružne riječi.

Zlostavljanje je otkriveno prošli tjedan

Ovo užasno zlostavljanje otkriveno je prošlog tjedna. Rezultati istrage pokazuju da je zlostavljanje otkriveno na satu tjelesnog, kada se Adrian presvlačio u sportsku odjeću u svlačionici.

Dječak navodno prije nije htio ništa reći jer se bojao što bi ga moglo čekati kod kuće. Rekao je da ga je otac tukao lancem.

U liječničkom nalazu KBC-a u Trnavi stoji da je Adrian zadobio kontuziju i hematom u prsnom košu.

Milanu sada prijeti 15 godina zatvora. No, njegova obitelj se ne slaže s tim optužbama, dok njegova sestra tvrdi da Milan nikada nije zlostavljao djecu.

“Išao je na posao dok mu je žena bila doma, nije ni kuhala. Djecu je dobro čuvao. Imali su bravu na vratima da djeca ne otvaraju. Djeca bi uzela jogurt, malo pojesti i onda baciti u smeće”, tvrdi sestra optužene.

Policija nastavlja očevid.

NAJNOVIJE!