Milijarder Elon Musk krivi škole jer se njegov sin “identificira” kao žena u dobi od 16 godina

Milijarder Elon Musk krivi ljevičarske kalifornijske škole jer se njegov sin “identificira” kao žena u dobi od 16 godina.

Također ih krivi za izazivanje rodne konfuzije njegova sina s ideologijama koje on naziva “virusom probuđenog uma” i vjeruje da je to ozbiljna prijetnja civilizaciji, prema izvatku iz novog biografija.

Walter Isaacson autor je biografije od gotovo 700 stranica pod naslovom Elon Musk, koja bi trebala biti objavljena 12. rujna. Isaacson je u četvrtak objavio izvadak iz rukopisa koji otkriva Muskov skepticizam prema ljevičarskim ideologijama, od kojih neke krivi za usvajanje “transrodnog” i komunističkog identiteta njegovog najstarijeg djeteta.

Vlasnik X-a, bivšeg Twittera, i glavni izvršni direktor Tesle ima “sve veću zabrinutost zbog opasnosti onoga što je nazvao ‘probuđenim umnim virusom’ za koji je vjerovao da zarazi Ameriku”, napisao je Isaacson u izvatku koji je dobio The Wall Street Journal.

“‘Ako se virus probuđenog uma, koji je u osnovi protiv znanosti, protiv zasluga i općenito protiv čovjeka, ne zaustavi, civilizacija nikada neće postati multiplanetarna’, rekao mi je ozbiljno.”

“Nemoj reći mom tati”

Autor je dalje objasnio da su “Muskovi anti-wake sentimenti djelomično potaknuti” odlukom njegovog sina Xaviera da se “identificira” kao žena u dobi od 16 godina. Dječak je navodno poslao poruku Muskovoj šogorici da je “sada moje ime Jenna ” i rekao joj: “Nemoj reći mom tati.”

Otkako je kupio platformu društvenih medija 2022., Musk je u više navrata promicao slobodu govora, ukidajući kazne nametnute konzervativcima.

U lipnju 2023. vlasnik tvrtke dospio je na glavne naslovnice davši zeleno svjetlo za besplatno prikazivanje revolucionarnog dokumentarca Matta Walsha What Is A Woman? (Što je žena?) Nakon što je nekoliko zaposlenika napravilo “pogrešku” otkazavši ugovor s Daily Wireom zbog “pogrešnog roda” uključenog u film.

Musk je podržao dokumentarac na svom profilu, rekavši: “Svaki bi roditelj ovo trebao pogledati.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!