“Moja voljena Vera se objesila”: Mladić prijavio samoubojstvo svoje zaručnice, a policija ga je odmah uhitila

Mladić je pozvao policiju i rekao: "Dođite brzo, moja zaručnica, moja voljena Vera se objesila!"

Smrt 25-godišnjakinje u području Catanije u Italiji je misterij, a policija istražuje ubojstvo.

Vera Skopjo, djevojka iz Moldavije, pronađena je obješena u seoskoj kući u kojoj je živjela, u četvrti između Ramake i Paterna. Tužiteljstvo je otvorilo spis.

Trenutno su uhićene dvije osobe: njezin suputnik, rumunjski radnik, te njegov sunarodnjak. Prema istražiteljima, dvojica muškaraca su umiješana u smrt mlade žene.

Suputnik je bio taj koji je prijavio smrt. Pozvao je policiju i rekao: “Dođite brzo, moja zaručnica, moja voljena Vera se objesila!”

Verzija prema kojoj je Vera počinio samoubojstvo, međutim, nije uvjerila karabinjere koji su odlučili uhititi njega i njegovog prijatelja, također stranca, koji bi mu mogao pomoći u ubojstvu.

Policija vjeruje da je djevojka bila mrtva prije vješanja. Na tijelu Vere Skopjo bit će naložena obdukcija kako bi se razjasnio uzrok smrti.

Prema navodima policije, uže je bilo pretanko da izdrži njezinu težinu, a na njezinu su tijelu bile vidljive modrice i krvave rane.

Ovi elementi doveli su do uhićenja 33-godišnjeg radnika Georgea Kypriana Apetreija i njegovog 31-godišnjeg sudionika Kostela Balana.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!