Muškarac ubio svoju trudnu djevojku jer je odbila pobaciti

Muškarac je ubio svoju djevojku jer mu je rekla da je trudna i da želi zadržati dijete.

Za trudne majke uzrok smrti broj jedan je ubojstvo. Upravo to je učinio muškarac koji je ubio svoju trudnu djevojku jer je odbijala pobaciti dijete.

Istraživanje je pokazalo da je ubojstvo, koje je često počinio muž ili partner, odnijelo više života trudnica nego bilo koji drugi uzrok. Ovi zločini često uništavaju i živote majčinih nerođenih beba, a faktor je često i majčino odbijanje pobačaja.

U Wisconsinu je muškarac optužen za namjerno ubojstvo prvog stupnja nakon što je priznao da je pucao i ubio svoju djevojku jer mu je rekla da je trudna i da želi zadržati dijete.

Prema policiji, 23-godišnji Logan Barclay upucao je 22-godišnju djevojku Kierstenu Hansena. Par već ima kćer.

Barclay je rekao policiji da se naljutio nakon što je Kierstena odbila pobaciti. Barclay je na kraju priznao da ju je ubio nakon što je puno puta lagao policiji o tome gdje se nalazio u noći ubojstva.

U pritužbi se navodi da je pronađena žena bila u svojim ranim 20-ima s prljavštinom na koljenima i potkoljenicama, kao i na rukama.

Detektivi izvješćuju: “Činilo se da je otpuzala do stabla. Iako je imala male osobne stvari, poput štapića i punjača za iPhone, nije imala novčanik ili mobitel.”

Prema kaznenoj prijavi, Barclay je nekoliko puta mijenjao svoju priču, tvrdeći da prvi put nije bio spreman postati otac te je mislio da će žrtva pobaciti.

Detektivi izvještavaju: “Odlučila je zadržati dijete, što je Logana jako razljutilo, jer nije želio takvu odgovornost.”

Prema sudskim dokumentima, Barclay je priznao da ju je izveo u šetnju u noći 16. travnja. Njih dvoje su se svađali oko toga što je ponovno trudna.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!