Muslimani imali vizije za vrijeme Ramazana: Ukazuje im se muškarac u bijeloj haljini

Mnogi muslimani svjedoče o vizijama koje su imali za vrijeme trajanja mjeseca Ramazana. Tvrde kako im se ukazuje muškarac u bijeloj haljini. 

Kako se islamski sveti mjesec Ramazan bliži kraju, muslimani su se molili i postili sa žarom, približavajući se do “Noći sudbine”, kada traže duhovni napredak. Ove godine ta “Noć moći” pala je 28. travnja.

Milijuni kršćana diljem svijeta također se zalažu u njihovo ime.

Uncharted Ministries je intervjuirao bivše muslimane koji sada slijede Isusa, a mnogi od njih su imali natprirodne susrete s Isusom tijekom Ramazana. Ovi bivši muslimani dijele svoje priče o otkrivanju Isusa kao svog Spasitelja, moleći se da i drugi dožive isto iskustvo, prenosi CBN News.

Nadnaravni susret s Isusom

Husein je rekao za Uncharted Ministries da je nekoć bio pobožni musliman i izrazito protukršćanski nastrojen. Ali jedne godine, tijekom tjedna Uskrsa, Husein je vidio kršćanskog propovjednika na televiziji, kako govori sve o Isusu. Nije mogao odvojiti pogled od prijenosa. A onda mu se dogodilo nešto natprirodno.

“Odjednom je Duh Sveti sišao na mene! Podigao sam pogled i Isus je bio ondje ispred mene. Bio sam pobožni musliman, ali nakon što sam Ga vidio bilo je kao da sam vidio starog prijatelja, kojeg sam poznavao prije. Znao sam da je to Isus. I znao sam nešto drugo. Znao sam da je Sin Božji!”

VIDI OVO: Islam: 5 stvari koje kršćani trebaju znati o muslimanima

Mnogi drugi bivši muslimani sada također pričaju svoje priče na IFoundtheTruth.com, poput Marziyeh iz Irana:

Aisha, Nadine, Afshin i Yasra samo su neke od ostalih koji također govore o tome da su odrasli kao muslimani, prije nego što su otkrili istinu o Isusu Kristu; njihova nevjerojatna svjedočanstva mogu se vidjeti na internet stranici I Found the Truth.

Posljednji tjedan je najposebniji tjedan za muslimane

Yasra tvrdi kako je shvatila sljedeće nakon susreta s Isusom Kristom: “On tamo neki agresivni, ljut Bog koji me je stvorio. On to nije. On me stvorio s toliko ljubavi.”

Tom Doyle iz Uncharted Ministries kaže da se tijekom ove sezone vjernici muslimanskog porijekla mole ne samo za muslimane, nego i za kršćane, kako bi naučili kako dijeliti evanđelje s njima.

Zašto je to važno činiti za vrijeme islamskog svetog mjeseca Ramazana?

Doyle kaže: “Posljednji tjedan je najposebniji tjedan jer je to noć koju muslimani zovu ‘Noć sudbine’, noć moći u kojoj samo vape Bogu.”

“To je noć broj jedan u godini, kada se Isus muslimanima pojavljuje u snovima”, objašnjava on. „Oni traže Boga, a Isus udovoljava tom zahtjevu; ali oni ostaju šokirani i iznenađeni kada im dođe čovjek u bijeloj halji i kaže im kako ih voli i da je umro za njih na križu.“

NAJNOVIJE!