Na sprovodu sina (15) su doživjeli potpuni šok kada su primili poziv od njega

"Ostali smo potpuno zapanjeni. Na trenutak smo pomislili da se radi o okrutnoj šali", izjavila je majka.

Roditelji su na sprovodu dječaka za kojeg su mislili da je njihov sin doživjeli potpuni šok kada su primili video poziv od njega. 

Dok je Vilma Fuentes plakala nad tijelom osobe za koju je mislila da je njezin sin, doživjela je iznenađujući poziv. Na sprovodu dječaka, za kojeg su roditelji da je njihov sin, uslijedio je potpuni šok kada ih je nazvao 15-godišnjak – živ!

Tijelo tinejdžera s brutalnim ozljedama i izmijenjenim licem pronađeno je 15. listopada u La Entradi, gradu gdje živi obitelj Osmana Adonaya Urbine.

No, temeljem specifičnog ožiljka od opekline na ruci žrtve, članovi obitelji su identificirali tijelo kao njihovog sina Osmana Adonaya Urbina. Policija je predala tijelo obitelji kako bi im omogućili održavanje bdijenja u vlastitom domu.

No, tijekom bdijenja je sin, koji bi trebao biti u lijesu, kontaktirao svoju majku Vilmu Fuentes putem videopoziva, izvještava Yahoo News.

“Ostali smo potpuno zapanjeni. Na trenutak smo pomislili da se radi o okrutnoj šali”, izjavila je majka.

Tinejdžer Osman Urbina napustio je domovinu tri tjedna ranije i stigao u SAD. Obratio se majci s granice između Gvatemale i Meksika i izjavio: “Ovdje sam na granici. Živ sam, nisam mrtav.”

Nakon tog poziva, odmah su obavijestili policiju kako bi rasvijetlili ovu nevjerojatnu situaciju. Na kraju se ispostavilo da tijelo ne pripada Osmanu Urbinu, već drugom nestalom 15-godišnjaku.

Obaviještena je obitelj drugog dječaka, koja je potvrdila da je pronađeno tijelo njihovog sina.

“Istina je da izgledaju slično. Očistili smo i oplakali tijelo, ali to nije bio moj sin. Bili smo u šoku, kao i policija”, izjavila je majka.

NAJNOVIJE!