Najveće okupljanje sotonista u povijesti: Kršćani na koljenima u Bostonu

Dok Sotonistički hram ovog vikenda u Bostonu započinje ono što je najavljeno kao najveće okupljanje sotonista u povijesti, jedan pro-life vođa upozorava na “vezu između sotonizma i pobačaja” dok se crkve pripremaju za priljev sotonista u grad.

Događaj poznat kao SatanCon 2023. će okupiti stotine ljudi između petka i nedjelje na rasprodanom događaju koji će organizirati skupina poznata po ismijavanju kršćana i teološki konzervativnih uvjerenja.

Mnogi od okupljenih vjerojatno će pokazati svoju podršku pobačaju jer Santinic Temple promiče ono što naziva ritualima pobačaja i podnio je pravne prigovore protiv državnih ograničenja legalnog pristupa pobačaju, tvrdeći da je pobačaj vjersko pravo.

Nacionalni direktor Priests for Life Frank Pavone rekao je u intervjuu za The Christian Post da, iako će mnogi sudionici poreći da se okupljaju kako bi štovali Sotonu, on je bio “vrlo osjetljiv na vezu između sotonizma i pobačaja”.

“Ovi sotonisti koji se okupljaju tvrdit će da ne štuju vraga. Zapravo, tvrdit će da čak i ne vjeruju u osobno duhovno biće koje se zove Vrag ili Sotona”, rekao je Pavone.

“Sve što se čak čini kao obožavanje đavla ili elita s vragom opasna je stvar jer je vrag stvaran.”

VIDI OVO: Što je sotonizam i što vjeruju sotonisti? Otkrivamo istinu o njima!

Žrtvovanje djece je povezano sa sotonizmom

Pavone je također rekao da je “povijesno, žrtvovanje djece uvelike povezano sa sotonizmom i obožavanjem demona”, napominjući da se primjeri mogu naći “čak i u Svetom pismu”.

“U Starom zavjetu postoje mnogi odlomci koji govore o tome kako su Izraelci i narodi oko njih ponekad žrtvovali svoju djecu demonima, a to je bio jedan od razloga zašto ih je Bog prilično strogo kaznio”, rekao je Pavone.

“U dubljem duhovnom smislu, ono što vjerujemo o đavlu je da on mrzi Boga i da zna da ne može ubiti Boga. Stoga on čini sljedeću najbolju stvar u svom umu, a to je da ubije ono stvoreno na sliku Božju, što je ljudski život. Dakle, vidimo đavla kao da želi nasilje nad ljudskim bićima. To je oblik pobune protiv Onoga koji ih je stvorio.”

Kršćani na koljenima

Budući da će neke kršćanske grupe biti prisutne u Bostonu sa svrhom evangeliziranja sudionika SatanCona, Pavone vjeruje da postoji mogućnost da sudionici SatanCona promijene svoja srca kada čuju poruku Evanđelja, osobito kada im se predstavi stvarnost pobačaja.

“Ako tamo ima ljudi, okupljenih na ovoj konferenciji, koji imaju otvoren um, koji imaju otvoreno srce, koji su voljni dopustiti da ih istina odvede od mjesta gdje su sada, sigurno može biti obraćenja”, rekao je Pavone.

Kršćanski događaj pod nazivom “ReviveBoston” također je planiran u Bostonu ovog vikenda, a organizatori pozivaju tisuće kršćana da pobijede zlo okupljanjem na bogoslužju, molitvi i evangelizaciji grada.

NAJNOVIJE!