Nesvakidašnje vjenčanje: Par izrekao sudbonosno “Da” na neobičnom mjestu

Dorothy i Christopher priredili su nesvakidašnje vjenčanje. Naime, vjenčali su se u neobičnom bolničkom okruženju – Centru za dijagnostiku i liječenje bolesti dojke Poljskog nacionalnog instituta za javnog zdravstvo.

Par je odlučio jedno drugome reći “da” dok je Dorothy bila na liječenju od raka.

“Da” na bolničkom odjelu

Zajedno su 21 godinu, imaju 7-godišnjeg sina. Dorothy čeka operaciju. Prošla je kroz nekoliko centara za rak prije nego što je dovedena u Centar za dijagnostiku i liječenje dojke. Predstavnici bolnice na društvenim su mrežama poručili da se žena tek u njihovoj ustanovi osjećala potpuno zbrinutom. Na institutu je osjećala da ima prostora i podrške ne samo da se liječi, već i da se uda.

“Onkološka bolest često dovodi do važnih životnih odluka, do promjena, do ponovnih procjena, do činjenja stvari koje su bile odgođene”, stoji u priopćenju Nacionalnog instituta za rak.

Ceremonija vjenčanja održana je u zajedničkoj prostoriji bolnice. Svečanosti su nazočili predstavnici ustanove, uključujući dr. Michala Jarzaba, voditelja odjela, kao i uži krug obitelji i prijatelja.

Sakrament ženidbe podijelio je kapelan vlč. Bogdan Nieć. Medicinska sestra Anna Tkocz s entuzijazmom je pomogla u uređenju zajedničke sobe. Nazočan je bio i glazbenik koji je paru svirao violinu.

“Neka sve pozitivne emocije i topli osjećaji koji su pratili mladenku i mladoženju na dan njihovog vjenčanja budu trajni i uvijek živi. Dorothy, Christopher – primite naše želje za dobro zdravlje, ljubav, međusobno poštovanje i puno, puno sretnih godina na zajedničkom putu”, napisali su zaposlenici bolnice Gliwice na društvenim mrežama.

Mladencima su požurili čestitati i korisnici interneta koji nisu mogli sakriti oduševljenje.

“Čestitamo! Želimo vam mirno zajedničko putovanje!” “Gdje je Bog, tu je i prava ljubav. (…) Upamtite, nakon svake oluje uvijek izađe sunce.” “Sve najbolje i puno zdravlja i neka ti se ostvare snovi!” Ovakvih i sličnih komentara ima na pretek. Pridružujemo im se – neka Bog blagoslovi ovaj par s puno sretnih godina.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!