NaslovnicaVijestiNovinar u meksičkom parlamentu pokazao tijela za koja tvrdi da su izvanzemaljci

Novinar u meksičkom parlamentu pokazao tijela za koja tvrdi da su izvanzemaljci

Novinar je u meksičkom parlamentu pokazao “tijela” i tvrdi da su to izvanzemaljci. Da stvar bude bizarnija, sve je objavljeno dok se u Kongresu raspravljalo o novom zakonu u zračnom prometu.

Vanzemaljci u meksičkom kongresu! Ne radi se o znanstveno-fantastičnom filmu, nego su ondje doista predstavljena dva tijela za koja se tvrdi da ne vuku porijeklo sa Zemlje. Da stvar bude bizarnija, sve je objavljeno dok se u Kongresu raspravljalo o novom zakonu u zračnom prometu.

Fosilizirana tijela koja podsjećaju na filmske vanzemaljce pronađeni su 2017. u Peruu, a stara su navodno 700 i 1800 godina. Imaju po tri prsta na ruci, izdužen, neobičan oblik glave i bademaste oči.

Na posebnoj sjednici meksičkog Kongresa izložena su dva navodna fosilizirana izvanzemaljska tijela.

Navodna tijela bila su izložena u staklenim vitrinama, a predstavio ih je novinar i samoprozvani ufolog Jaime Maussan. On tvrdi da su dopremljena iz Cusca u Peruu.

Foto: DNEVNIK.hr

“Ovo je prvi put da se izvanzemaljski život predstavlja u takvom obliku i mislim da postoji jasni pokazatelj da imamo posla s neljudskim primjercima”, rekao je Jaime Maussan, novinar i ufolog.

“Rentgenska snimka pokazala je da jedno tijelo u sebi ima jajašca, ali i implatate vrlo rijetkog metala osmija. Sve to, Tamari koja se dugo bavi vanzemaljima nije strano. Vjeruje da su pohodili Zemlju prije ljudi”, dodao je.

“Sad je tu i vojska, sad je to sve autentično, međutim i dalje jedna tema, a po meni najbitnija, koja se tiče vanzemaljskih otmica, nje se nitko ne dotiče, nje nema, a ona govori o naravi tih bića znatno više, nego kad vidimo jedan ovakav skelet koji je eto sad nešto nevjerojatno. Meni nije nevjerojatno”, poručuje Tamara Vrančić Sokač, predsjednica udruge Trag, a piše DNEVNIK.hr.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare