Novorođenče je umrlo od gladi, a za sve su krivi ovi roditelji

Roditelji koji vjeruju da je “sunčeva svjetlost hrana” uhićeni su nakon što je njihovo novorođenče umrlo od gladi.

Oxana Mironova (33), djetetova majka, pod istragom je zbog nesreće, dok je otac Maxim Lyutyi (43), bloger, uhićen zbog opiranja policiji.

Čudni par navodno vjeruje u “hranjenje sunčevom svjetlošću”, prenosi britanski The Sun, pozivajući se na ruski portal Zvezda news, a Lyutyi je poznat i kao “radikalni korisnik sirove hrane”, pišu Zvezda news.

“Preliminarna verzija bebine smrti je ozbiljna iscrpljenost… budući da je bloger pokušao ugraditi svoj sustav prehrane u sustav prehrane bebe”, stoji u izvješću.

Novorođenče je umrlo zbog dugotrajnog gladovanja

Dječak – star oko mjesec dana – odveden je u bolnicu u blizini Sočija nakon što se sumnjalo da pati od upale pluća i mršavosti uzrokovane gladovanjem. Beba je kasnije umrla zbog “dugotrajnog gladovanja”.

Ruski istražni odbor istražuje smrt bebe i pokrenut je kazneni postupak. Sudac je Mironovu stavio u kućni pritvor na dva mjeseca.

Beba je navodno rođena kod kuće u blizini velikog crnomorskog ljetovališta Sočija i nisu je pregledali liječnici.

Roditelji tragično preminule bebe poznati su po tome što su osnovali klub pod nazivom “Živ čovjek”, koji se bavi unapređenjem zdravlja ljudi i rješavanjem njihovih osobnih problema.

Lokalni medij Caution News citirao je izvore iz policijskih snaga da je par “pokušao prebaciti bebu da jede pranu”, što je navodno dovelo do dječakove tragične smrti.

NAJNOVIJE!