NaslovnicaVijestiOsnivačica udruge PETA šokirala svijet: Evo što želi da učine s njenim...

Osnivačica udruge PETA šokirala svijet: Evo što želi da učine s njenim tijelom nakon smrti

73-godišnja osnivačica udruge PETA želi da joj se odsiječe dio vrata i pošalje britanskom kralju Charlesu III

Osnivačica udruge PETA (Ljudi za etički tretman životinja), Ingrid Newkirk, šokirala je svijet nedavnom izmjenom svoje oporuke s bizarnim zahtjevima.

Sada zahtijeva da se njezino tijelo osakati te pošalje političarima i poslovnim liderima kao oblik protesta protiv njihovog okrutnog postupanja prema životinjama.

Prema najnovijim izvještajima, 73-godišnja aktivistica želi da joj se odsiječe dio vrata i pošalje britanskom kralju Charlesu III kako bi prosvjedovala protiv veza monarhije s utrkama golubova, gdje često dolazi do ozljeđivanja tih ptica.

Također zahtijeva da joj se odsiječe usna i pošalje predsjedniku Sjedinjenih Država kako bi spriječila njegovo sudjelovanje u tradicionalnom “pomilovanju purana” za Dan zahvalnosti, koje smatra podržavanjem industrije peradi.

PETA tvrdi da bi bilo idealno poslati dio Newkirkovih jetara predsjedniku Francuske kao prosvjed protiv prisilnog hranjenja pataka i gusaka za proizvodnju foie grasa. Također je odlučila poslati komad svog srca izvršnom direktoru Twittera i SpaceX-a, Elonu Musku, kako bi izrazila nezadovoljstvo njegovim nedostatkom “empatije i srca” u vezi s pokusima na životinjama za njegovu tvrtku Neuralink.

Osnivačica PETA-e također je iznijela zahtjev da joj se jedna noga “nasilno” slomi i izloži tijekom Grand Nationala, dok bi se jedno njeno uho poslalo španjolskom kralju Felipeu VI. u znak protesta protiv mučenja bikova od strane matadora. Njezina stražnjica će biti poslana premijeru Australije kako bi se istaknulo nasilje nad janjcima tijekom šišanja.

Neki od njenih dugotrajnih zahtjeva ostaju nepromijenjeni. Newkirk i dalje inzistira da se njezina koža koristi za izradu kožnog remena i torbice kao oblik protesta protiv modne industrije. Također je zatražila da se dio njezinog mesa ispeče “s lukom za ljudski roštilj” kako bi potaknula ljude na promjenu prehrambenih navika.

“Pokušaj posluživanja ljudskog mesa može biti snažan način poticanja gostiju na sažaljenje prema drugim bićima”, objasnila je PETA.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare