Otkriveno što je majka Danke Ilić tražila na telefonu: Informer piše da je guglala jedan granični prijelaz

Ivana Ilić je prema pisanju medija u Srbiji guglala granični prijelaz Srbije s Rumunjskom.

Nakon pregleda telefona majke nestale Danke Ilić, otkriveno je da je neposredno prije nestanka djeteta guglala granični prijelaz između Srbije i Rumunjske, piše Informer. No, MUP Srbije je demantirao ovu tvrdnju objavivši da nije točna.

“Vrlo je čudno ponašanje majke i ono što je neposredno prije nestanka tražila u računalu i telefonu. Tražila je na Googleu granični prijelaz Kladovo – Turnu-Severin”, otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Također, majka djeteta je guglala kaznenu odgovornost, odnosno kolika je kazna za pojedina kaznena djela, piše Informer.

Glavni urednik Informera iznio je još jednu “ekskluzivnu” informaciju.

“Svi trebamo znati da policija maksimalno čini sve ne bi li mala Danka bila pronađena. Dva ili tri tjedna prije nestanka, njeni roditelji su je vodili na specijalistički pregled u Beograd. Kakav pregled je bio i o čemu se točno radi, ne mogu sad reći zbog istrage”, rekao je Vučićević.

Podsjećamo, potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, 26. ožujka u 13.45 sati u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali nažalost, još uvijek nema jasnih informacija o sudbini djeteta.

U trenutku nestanka malena Danka bila je odjevena u ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu.

U istragu se uključila i austrijska policija, nakon što se pojavila snimka iz Beča na kojoj se navodno vide dvije Rumunjke s djevojkom koja nevjerojatno liči na Danku.

Veleposlanstvo Srbije pozvalo je sve u Austriji koji prepoznaju djevojku sa snimka da odmah pozovu policiju, a u međuvremenu je Interpol raspisao međunarodnu potragu za djevojčicom iz Srbije.

NAJNOVIJE!