Ovo je dječak (5) iz Izraela kojeg su teroristi odveli u nepoznatom pravcu

Mnogi se mole da se dječaci vrate živi i zdravi!

Dječaka starog oko 5 godina su oteli teroristi i odveli zajedno s njegovim bratom u nepoznatom pravcu. Ništa se ne zna o njihovoj sudbini!

Ekstremisti Hamasa, prema različitim izvorima, drže desetke Izraelaca kao taoce u danu najžešćih sukoba dviju strana koji su počeli u subotu ujutro iznenadnim raketnim napadima palestinske militantne skupine!

Najmanje stotinu ljudi poginulo je u Izraelu, dok su stotine ranjene, prema podacima spasilačke službe.

Jedan od najšokantnijih videa prikazuje izraelskog dječaka, starog oko 5 godina, kojeg su oteli teroristi i odveli zajedno s njegovim bratom! Odvedeni su u Pojas Gaze i ništa se ne zna o njihovoj sudbini. Mnogi se mole da se vrate živi i zdravi!

Dječak u Izraelu otet
Oteti dječak u Izraelu; Snimka zaslona: TikTok

Također, identificirana je žena koju su militanti Hamasa povrijedili i oteli. Riječ je o 30-godišnjoj Shani Luke, njemačkoj državljanki. Došla je u Izrael kako bi sudjelovala na glazbenom festivalu koji se održava blizu granice s Pojasom Gaze. Napad Hamasa ju je zatekao i odveli su je u nepoznatom pravcu.

Dužnosnici Hamasa pozvali su sve Palestince na borbu i upozorili da “neće biti primirja dok (izraelska) agresija i opsada ne prestanu”.

“Nećemo prihvatiti nikakva prijelazna rješenja”. Ovo je dan najveće borbe i posljednji dan okupacije”, rekao je Mohammed Deif, viši zapovjednik Hamasa.

Izraelski premijer Netanyahu rekao je da će “Hamas platiti cijenu koju nikada prije nije platio”.

NAJNOVIJE!