Ovo su žene sa snimke iz Beča: Pokrenuta je istraga je li Danka s njima

Na snimci koju je u Beču snimio Srbin koji tamo živi i radi, a na kojoj se vidi djevojčica za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić (2), vide se i dvije žene koje su bile u njenom društvu.

Austrijska policija pokrenula je istragu pa osim djevojčice tragaju i za ženama sa snimke za koje se sumnja da su rumunjske državljanke.

Naime, srpska policija je, kako piše Kurir, u noći između subote i nedjelje dobila mail iz Beča u kojem naš državljanin navodi da je vidio djevojku koja podsjeća na nestalu Danku i opisuje scenu kojoj je svjedočio.

Foto: MUP Srbije

Žene su međusobno razgovarale na rumunjskom

“Oko 20 sati izašao sam iz stanice metroa i vidio dijete se otima i viče. Prvo sam promatrao, a onda sam počeo snimati. Sve se dogodilo na jednoj tramvajskoj stanici. S djetetom su bile dvije žene koje su međusobno razgovarale na rumunjskom. Zvali su dijete nekim imenom, nisam razumio kako, ali djevojčica uopće nije reagirala”, rekao je u mailu jedan Srbin iz Beča, koji je zatim policiji u Beogradu poslao i snimku.

Odmah je uspostavljena suradnja austrijske i srpske policije.

Foto: MUP Srbije

Na snimci se vidi djevojčica Dankinih godina u bijelo-ružičastoj jakni s dudom u ustima, a pored nje je zeleno-plava Nike putna torba.

Nestanak Danke Ilić prijavljen je u utorak, 26. ožujka u 13:45 sati.

Prema riječima majke Ivane Ilić, djevojčica je nestala u trenutku kada je otišla do auta svom trogodišnjem sinu dati vode. Od tog dana Danki se gubi svaki trag.

Danka je na dan nestanka na sebi imala ljubičastu trenerku, maslinastozelenu jaknu i crne tenisice, a kosu je imala svezanu u rep.

Nestala djevojčica je i dalje u našim mislima i molitvama Bogu kojega molimo da je sačuva od svakog zla.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!