Par je angažirao dadilju za čuvanje sina – šokirali su se kada su vidjeli što je s njim radila

Max i Laura Oglesby su angažirali dadilju za čuvanje njihovog dvogodišnjeg sina. Kako bi se uvjerili da je sve u redu, postavili su kamere u kući, a kad su ih provjerili, šokirali su se prizorom.

Ugledali su dadilju Lauren Rowe kako na silu pokušava nahraniti njihovog sina Declana. U snimci koju su podijelili na Facebooku vidi se da dječaku čvrsto drži ruke na leđima i gura mu hranu u usta. Dječak vrišti i rita se u visokom stolcu.

U jednom trenutku uzvikuje: “Ne!” i “Tata!”, a ona mu uzvraća da “jede svoju hranu”. Dječak do kraja snimke jeca za roditeljima, a ona pritom viče na njega: “Moraš naučiti jesti svoju hranu.”

U snimci se vidi i kako dadilja s nekime razgovara na telefon te govori: “Da nismo kontrolirali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.”

Oglesbyjevi su slučaj prijavili i policiji.

Laura and I had to make a tough decision this past month to bring a nanny into our home to care for our kids a couple days a week while we worked on the bar in washington. Last night we turned on our cameras in our home while on a break and ran out of the bar to get home. This was being watched by us live and only a SMALL clip of the 2 HOURS she spent doing this to our son. We are heartbroken for our son and furious that this happened. We are taking appropriate actions upon this matter and will not stand for this happening to our baby or anyone else's babies. The nanny in this videos name is Lauren Rowe. We tried to report her on care.com but cant find her now. She is local to new bern and promotes her nanny/sitting/swim lesson services for children on mom pages and yardsale sites.

Objavljuje Max Oglesby u Srijeda, 27. listopada 2021.

“Htjela sam je razbiti. Htjela sam doći doma, prikovati je za stolac i gurati joj hranu u usta”, izjavila je šokirana Declanova maćeha Laura.

Rowe je uhićena i optužena za zlostavljanje djeteta. Puštena je nakon što je uplatila jamčevinu od 2500 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 8. studenog.

“Ovo iskustvo nas je emocionalno iscrpilo. Cilj nam je da nikad više nikome ne učini nešto ovakvo”, poručili su Oglesbyjevi putem Facebooka, prenosi Index.

NAJNOVIJE!